Dexter Morgan Decapat Katılım 4 Mart 2023 Mesajlar 466 Çözümler 2 5 Haziran 2024 #1 Selam dostlar, sorum oldukça kısa. Masaüstünde Valorant kısayolu vardı silindi. Nasıl geri getirebilirim?
Selam dostlar, sorum oldukça kısa. Masaüstünde Valorant kısayolu vardı silindi. Nasıl geri getirebilirim?
Shinsai Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Tecrübeli Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2019 Mesajlar 5.156 Makaleler 4 Çözümler 51 5 Haziran 2024 #2 C:\Riot Games'den Valorant'ın dosya konumuna gelerek Valorant Client'ini bulup Gönder -> Masaüstü kısayol oluştur yapabilirsiniz. Artı 1 Eksi
C:\Riot Games'den Valorant'ın dosya konumuna gelerek Valorant Client'ini bulup Gönder -> Masaüstü kısayol oluştur yapabilirsiniz.
Emirko Decapat Katılım 15 Nisan 2023 Mesajlar 447 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2024 #3 Dexter Morgan dedi: Selam dostlar, sorum oldukça kısa. Masaüstünde Valorant kısayolu vardı silindi. Nasıl geri getirebilirim? Genişletmek için tıkla... C:\'den dosya konumuna gelerek Valorant Client'ini bulup Gönder diyin Masaüstü kısayol oluştur Artı 0 Eksi
Dexter Morgan dedi: Selam dostlar, sorum oldukça kısa. Masaüstünde Valorant kısayolu vardı silindi. Nasıl geri getirebilirim? Genişletmek için tıkla... C:\'den dosya konumuna gelerek Valorant Client'ini bulup Gönder diyin Masaüstü kısayol oluştur
TORHSTEM Centipat Katılım 11 Mart 2024 Mesajlar 369 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2024 #4 Emirko dedi: Steam ise kütüphane'de oyuna sağ tık yapın yönet deyin masaüstüne kısayol ekle deyin. Genişletmek için tıkla... Steam'de Valorant yok. Artı 0 Eksi
Emirko dedi: Steam ise kütüphane'de oyuna sağ tık yapın yönet deyin masaüstüne kısayol ekle deyin. Genişletmek için tıkla... Steam'de Valorant yok.
enesaak Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 1.249 Makaleler 1 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Haziran 2024 #5 Valorant'ın kurulu olduğu dosya konumuna gidin. Uygulamaya sağ tık yapıp kısayol oluştura tıklayın. Daha sonra masaüstüne sürükleyin. Artı 0 Eksi
Valorant'ın kurulu olduğu dosya konumuna gidin. Uygulamaya sağ tık yapıp kısayol oluştura tıklayın. Daha sonra masaüstüne sürükleyin.
Jellyel7 Hectopat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 1.997 Makaleler 4 Çözümler 36 5 Haziran 2024 #6 Emirko dedi: C:\'den dosya konumuna gelerek Valorant Client'ini bulup gönder deyin masaüstü kısayol oluştur. Genişletmek için tıkla... Steam de Valorant yok hocam. Artı 0 Eksi
Emirko dedi: C:\'den dosya konumuna gelerek Valorant Client'ini bulup gönder deyin masaüstü kısayol oluştur. Genişletmek için tıkla... Steam de Valorant yok hocam.
Emirko Decapat Katılım 15 Nisan 2023 Mesajlar 447 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2024 #7 TORHSTEM dedi: Steam'de Valorant yok. Genişletmek için tıkla... Evet sonradan fark ettim ne yazdığımı düzenledim metni. Jellyel7 dedi: Steam de Valorant yok hocam. Genişletmek için tıkla... Evet sonradan fark ettim ne yazdığımı düzenledim metni. Artı 0 Eksi
TORHSTEM dedi: Steam'de Valorant yok. Genişletmek için tıkla... Evet sonradan fark ettim ne yazdığımı düzenledim metni. Jellyel7 dedi: Steam de Valorant yok hocam. Genişletmek için tıkla... Evet sonradan fark ettim ne yazdığımı düzenledim metni.
khalannz7 Hectopat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 861 Çözümler 15 5 Haziran 2024 #8 Yukardaki dosya konumunu izleyin(Riot Games sizde farklı bir yerde kurulu olabilir), resimdeki uygulamanın üstüne sağ tıklayıp kısayol oluştura basın, eğer kısayolu masaüstünde oluşturmazsa oluşan kısayolu masaüstüne sürükleyebilirsiniz. Dosya Ekleri Adsız.png 13,8 KB · Görüntüleme: 97 Artı 0 Eksi
Yukardaki dosya konumunu izleyin(Riot Games sizde farklı bir yerde kurulu olabilir), resimdeki uygulamanın üstüne sağ tıklayıp kısayol oluştura basın, eğer kısayolu masaüstünde oluşturmazsa oluşan kısayolu masaüstüne sürükleyebilirsiniz.