swezyyy Centipat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 419 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Ocak 2021 #1 İyi forumlar, bilgisayar masaüstüm sürekli dağınık topluyorum fakat bir süre sonra yine karışıyor. Windows için tek tıkla tüm dosyaları isim-tür gibi özelliklerine ayırabilecek bir program var mı? Klasör kötü gözüktüğü için kullanmıyorum.
İyi forumlar, bilgisayar masaüstüm sürekli dağınık topluyorum fakat bir süre sonra yine karışıyor. Windows için tek tıkla tüm dosyaları isim-tür gibi özelliklerine ayırabilecek bir program var mı? Klasör kötü gözüktüğü için kullanmıyorum.
Yamete Kudasai Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 4.952 Makaleler 4 Çözümler 57 8 Ocak 2021 #2 Sağ tık menüsünden yapabilirsin. Sıralama ölçütünden de sıralayabilirsin.
Halil İbrahim ASLAN Megapat Katılım 18 Mart 2015 Mesajlar 164 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Donanım sorumlusu 8 Ocak 2021 #3 Yani sağ tıklayıp > görünüm > oradan masaüstü öğelerini düzenle/sırala mevcuttur. Bu otomatik olarak düzenleyecektir istediğiniz bu mu acaba?
Yani sağ tıklayıp > görünüm > oradan masaüstü öğelerini düzenle/sırala mevcuttur. Bu otomatik olarak düzenleyecektir istediğiniz bu mu acaba?
Selikss Decapat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #4 Masaütüne sağ tıklayıp bu fotoğraftaki seçeneği seç düzenlenir.(Fare gözükmemiş 'Simgeleri Otomatik Düzenle' Buna tıklayacaksın.)
Masaütüne sağ tıklayıp bu fotoğraftaki seçeneği seç düzenlenir.(Fare gözükmemiş 'Simgeleri Otomatik Düzenle' Buna tıklayacaksın.)
swezyyy Centipat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 419 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Ocak 2021 #5 Yamete Kudasai dedi: Sağ tık menüsünden yapabilirsin. Sıralama ölçütünden de sıralayabilirsin. Eki Görüntüle 824122 Genişletmek için tıkla... Öyle değil hocam, mesela şöyle istiyorum. Otomatik olarak böyle ayarlanmasını. Halil İbrahim ASLAN dedi: Yani sağ tıklayıp > görünüm > oradan masaüstü öğelerini düzenle/sırala mevcuttur. Bu otomatik olarak düzenleyecektir istediğiniz bu mu acaba? Genişletmek için tıkla... Öyle değil hocam, mesela şöyle istiyorum. Otomatik olarak böyle ayarlanmasını. Selikss dedi: Masaütüne sağ tıklayıp bu fotoğraftaki seçeneği seç düzenlenir.(Fare gözükmemiş 'Simgeleri Otomatik Düzenle' Buna tıklayacaksın.)Eki Görüntüle 824127 Genişletmek için tıkla... Öyle değil hocam, mesela şöyle istiyorum. Otomatik olarak böyle ayarlanmasını.
Yamete Kudasai dedi: Sağ tık menüsünden yapabilirsin. Sıralama ölçütünden de sıralayabilirsin. Eki Görüntüle 824122 Genişletmek için tıkla... Öyle değil hocam, mesela şöyle istiyorum. Otomatik olarak böyle ayarlanmasını. Halil İbrahim ASLAN dedi: Yani sağ tıklayıp > görünüm > oradan masaüstü öğelerini düzenle/sırala mevcuttur. Bu otomatik olarak düzenleyecektir istediğiniz bu mu acaba? Genişletmek için tıkla... Öyle değil hocam, mesela şöyle istiyorum. Otomatik olarak böyle ayarlanmasını. Selikss dedi: Masaütüne sağ tıklayıp bu fotoğraftaki seçeneği seç düzenlenir.(Fare gözükmemiş 'Simgeleri Otomatik Düzenle' Buna tıklayacaksın.)Eki Görüntüle 824127 Genişletmek için tıkla... Öyle değil hocam, mesela şöyle istiyorum. Otomatik olarak böyle ayarlanmasını.
Selikss Decapat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #6 swezyyy dedi: Öyle değil hocam, mesela şöyle istiyorum. Otomatik olarak böyle ayarlanmasını. Eki Görüntüle 824134 Öyle değil hocam, mesela şöyle istiyorum. Otomatik olarak böyle ayarlanmasını.Eki Görüntüle 824135 Genişletmek için tıkla... Böyle birşey yok galiba tam bilmiyorum. Benim dediğim seçenek sadece sol tarafa düzenli bir şekilde diziyor.
swezyyy dedi: Öyle değil hocam, mesela şöyle istiyorum. Otomatik olarak böyle ayarlanmasını. Eki Görüntüle 824134 Öyle değil hocam, mesela şöyle istiyorum. Otomatik olarak böyle ayarlanmasını.Eki Görüntüle 824135 Genişletmek için tıkla... Böyle birşey yok galiba tam bilmiyorum. Benim dediğim seçenek sadece sol tarafa düzenli bir şekilde diziyor.
swezyyy Centipat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 419 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Ocak 2021 #7 Selikss dedi: Böyle bir şey yok galiba tam bilmiyorum. Benim dediğim seçenek sadece sol tarafa düzenli bir şekilde diziyor. Genişletmek için tıkla... 5 Yıl önce kullanıyordum, aşırı saçma bir sistem ama sağ olun yardım için.
Selikss dedi: Böyle bir şey yok galiba tam bilmiyorum. Benim dediğim seçenek sadece sol tarafa düzenli bir şekilde diziyor. Genişletmek için tıkla... 5 Yıl önce kullanıyordum, aşırı saçma bir sistem ama sağ olun yardım için.