kyaaaa Centipat Katılım 8 Mart 2023 Mesajlar 536 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2023 #1 Bir şeyler siliyordum yanlışlıkla masaüstünü sildim. Bunun nasıl düzeltiriz?
Ebu Zalim Decipat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 2.278 Çözümler 9 13 Mayıs 2023 #2 OneDrive içindekini silmişsin. Yerel Disk C / Users / Kullanıcı hesabın / Dekstop konumuna gitmeyi dene. Shift del yapmadıysan CTRL + Z ile sildiklerini geri getirebilirsin. Artı 0 Eksi
OneDrive içindekini silmişsin. Yerel Disk C / Users / Kullanıcı hesabın / Dekstop konumuna gitmeyi dene. Shift del yapmadıysan CTRL + Z ile sildiklerini geri getirebilirsin.
elexonn Decapat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 451 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2023 #3 Geri yükleme noktası oluşturduysanız sistemi geri yükleyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS kyaaaa Centipat Katılım 8 Mart 2023 Mesajlar 536 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2023 #4 Ebu Zalim dedi: OneDrive içindekini silmişsin. Yerel disk C / users / kullanıcı hesabın / dekstop konumuna gitmeyi dene. Shift del yapmadıysan CTRL + Z ile sildiklerini geri getirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Users dosyası D diskinde kullanıcıdan sonra OneDrive çıkıyor. elexonn dedi: Geri yükleme noktası oluşturduysanız sistemi geri yükleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Maalesef. Artı 0 Eksi
Ebu Zalim dedi: OneDrive içindekini silmişsin. Yerel disk C / users / kullanıcı hesabın / dekstop konumuna gitmeyi dene. Shift del yapmadıysan CTRL + Z ile sildiklerini geri getirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Users dosyası D diskinde kullanıcıdan sonra OneDrive çıkıyor. elexonn dedi: Geri yükleme noktası oluşturduysanız sistemi geri yükleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Maalesef.
4 439902 Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 3.368 Çözümler 17 14 Mayıs 2023 #5 SFC /Scannow Dener misin? Artı 0 Eksi
KS KS kyaaaa Centipat Katılım 8 Mart 2023 Mesajlar 536 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2023 #6 439902 dedi: SFC /Scannow dener misin? Genişletmek için tıkla... Geri yükleme yaptım oldu. Artı 0 Eksi