ozmo Megapat Katılım 16 Haziran 2014 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2014 #1 Windows 8.1 kullanıyorum masaüstü görüntümün Apple masaüstü gibi görünmesini sağlayabilir miyim?
B Buğra tulpar Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 29 Ağustos 2014 Mesajlar 2.961 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2014 #2 Tema kurup işletim sistemini rezil etmeyin ama illa kurucak diyorsanız; Önce bunu kurun: ObjectDock™ - Animated Dock For Your Shortcuts And Widgets Sonrada bunu kurun: Mac OS X Lion ObjectDock Theme by MrWhiteEye on deviantART
Tema kurup işletim sistemini rezil etmeyin ama illa kurucak diyorsanız; Önce bunu kurun: ObjectDock™ - Animated Dock For Your Shortcuts And Widgets Sonrada bunu kurun: Mac OS X Lion ObjectDock Theme by MrWhiteEye on deviantART
ozmo Megapat Katılım 16 Haziran 2014 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2014 #3 Peki bunun herhangi bir zararı var mı bilgisayarıma. Sorun çıkarır mı? Bilgisayarım Msi GE 60 8 gb Ram, 2 GB Gtx 660 m ekran kartım var
Peki bunun herhangi bir zararı var mı bilgisayarıma. Sorun çıkarır mı? Bilgisayarım Msi GE 60 8 gb Ram, 2 GB Gtx 660 m ekran kartım var