mMichaelMYERS Hectopat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 1.835 Çözümler 13 Yer Haddonfield, Illinois 23 Eylül 2023 #11 Yiğit Fatin Tatar dedi: Sade olması dediğiniz gibi daha hoş ama alışınca direkt eliniz gidip açılabiliyor uygulama. Genişletmek için tıkla... Şahsen oyunların masaüstünde gözükmesi hoşuma gidiyor benim ben de böyle kullanıyorum.
Yiğit Fatin Tatar dedi: Sade olması dediğiniz gibi daha hoş ama alışınca direkt eliniz gidip açılabiliyor uygulama. Genişletmek için tıkla... Şahsen oyunların masaüstünde gözükmesi hoşuma gidiyor benim ben de böyle kullanıyorum.
Yiğit Fatin Tatar Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 2.587 Çözümler 6 Yer Hatay/Antakya Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060 LAPTOP GPU i7-13650HX CPU 16GB 4800MHZ DDR5 RAM 512GB NVMe M.2 SSD Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2023 #12 mMichaelMYERS dedi: Şahsen oyunların masaüstünde gözükmesi hoşuma gidiyor benim ben de böyle kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Evet gerçekten hoş gözüküyor özellikle kalabalık olunca.
mMichaelMYERS dedi: Şahsen oyunların masaüstünde gözükmesi hoşuma gidiyor benim ben de böyle kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Evet gerçekten hoş gözüküyor özellikle kalabalık olunca.
7 703768 Centipat Katılım 23 Ağustos 2023 Mesajlar 1.957 Çözümler 8 23 Eylül 2023 #13 Yiğit Fatin Tatar dedi: Sade olması dediğiniz gibi daha hoş ama alışınca direkt eliniz gidip açılabiliyor uygulama. Genişletmek için tıkla... Ben oyun klasörümü görev çubuğuma ekledim. Oradan yine masaüstünü sade bırakarak oyunlarıma erişebiliyorum kolayca.
Yiğit Fatin Tatar dedi: Sade olması dediğiniz gibi daha hoş ama alışınca direkt eliniz gidip açılabiliyor uygulama. Genişletmek için tıkla... Ben oyun klasörümü görev çubuğuma ekledim. Oradan yine masaüstünü sade bırakarak oyunlarıma erişebiliyorum kolayca.
Yiğit Fatin Tatar Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 2.587 Çözümler 6 Yer Hatay/Antakya Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060 LAPTOP GPU i7-13650HX CPU 16GB 4800MHZ DDR5 RAM 512GB NVMe M.2 SSD Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2023 #14 703768 dedi: Ben oyun klasörümü görev çubuğuma ekledim. Oradan yine masaüstünü sade bırakarak oyunlarıma erişebiliyorum kolayca. Genişletmek için tıkla... Bu da bir seçenek mantıklıymış hocam.
703768 dedi: Ben oyun klasörümü görev çubuğuma ekledim. Oradan yine masaüstünü sade bırakarak oyunlarıma erişebiliyorum kolayca. Genişletmek için tıkla... Bu da bir seçenek mantıklıymış hocam.