Geronix Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2018 Mesajlar 4.665 Makaleler 6 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Mayıs 2020 #51 Marked One dedi: 3 monitör kullanıyor sanırım. Genişletmek için tıkla... Evet dikkatli bakınca fark ettim. 1 tane uzun bir tane normal zannetmiştim.
Marked One dedi: 3 monitör kullanıyor sanırım. Genişletmek için tıkla... Evet dikkatli bakınca fark ettim. 1 tane uzun bir tane normal zannetmiştim.
Firehorse MK II Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2016 Mesajlar 5.787 Makaleler 1 Çözümler 38 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2020 #52 @Marked One evet 3 monitörmüş. Arkadaş seamless olayını iyi ayarlamış.
Marked One Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2019 Mesajlar 2.451 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer Pripyat 17 Mayıs 2020 #53 Firehorse MK II dedi: @Marked One evet 3 monitörmüş. Genişletmek için tıkla... Masaüstü simgelerinin yerinden ve görev çubuğundan anlaşılıyor hocam .
Firehorse MK II dedi: @Marked One evet 3 monitörmüş. Genişletmek için tıkla... Masaüstü simgelerinin yerinden ve görev çubuğundan anlaşılıyor hocam .
Firehorse MK II Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2016 Mesajlar 5.787 Makaleler 1 Çözümler 38 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2020 #54 @Marked One hocam masaüstü simgeleri doğal duruyorda, görev çubuğuna dikkat etmemiştim. Son iki monitör arasında renk farkı var ama, 1-2 öyle değil.
@Marked One hocam masaüstü simgeleri doğal duruyorda, görev çubuğuna dikkat etmemiştim. Son iki monitör arasında renk farkı var ama, 1-2 öyle değil.
Uetros Decapat Katılım 13 Şubat 2019 Mesajlar 212 Çözümler 1 17 Mayıs 2020 #55 Masaüstüm değil ama kasamın içi alev, Masaüstü ise Marshmellow var şarkıcı olan.
Marked One Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2019 Mesajlar 2.451 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer Pripyat 17 Mayıs 2020 #56 Firehorse MK II dedi: @Marked One hocam masaüstü simgeleri doğal duruyorda, görev çubuğuna dikkat etmemiştim. Son iki monitör arasında renk farkı var ama, 1-2 öyle değil. Genişletmek için tıkla... Hocam maşallah ne göz varmış sizde.Renk farkını göremedim ben.
Firehorse MK II dedi: @Marked One hocam masaüstü simgeleri doğal duruyorda, görev çubuğuna dikkat etmemiştim. Son iki monitör arasında renk farkı var ama, 1-2 öyle değil. Genişletmek için tıkla... Hocam maşallah ne göz varmış sizde.Renk farkını göremedim ben.
Linux Oyunda Decipat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 2.415 Çözümler 6 17 Mayıs 2020 #57 Söz verdim mi tutarım hiç düzenleme yapmadım. Düzenleme yapsaydım aşırı iyi gözükürdü yahu neden böyle dedin ki şimdi?
Söz verdim mi tutarım hiç düzenleme yapmadım. Düzenleme yapsaydım aşırı iyi gözükürdü yahu neden böyle dedin ki şimdi?
Yararsız Üye Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Ocak 2014 Mesajlar 7.584 Makaleler 10 Çözümler 9 17 Mayıs 2020 #58 @Firehorse MK II O renk değişimleri arka plan görselindeki koyu - açık alanlara göre değişiyor.
Alperen S Kilopat Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 212 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnsan Kaynakları Uzmanı 17 Mayıs 2020 #59 Firehorse MK II dedi: Aman, fotoğraf için düzenlemeyin. Olduğu gibi atın. Eki Görüntüle 565315 Genişletmek için tıkla...
Firehorse MK II dedi: Aman, fotoğraf için düzenlemeyin. Olduğu gibi atın. Eki Görüntüle 565315 Genişletmek için tıkla...
U unnamedington Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2019 Mesajlar 4.603 Makaleler 27 Çözümler 160 17 Mayıs 2020 #60 Linux Oyunda dedi: Söz verdim mi tutarım hiç düzenleme yapmadım. Eki Görüntüle 565554 Düzenleme yapsaydım aşırı iyi gözükürdü yahu neden böyle dedin ki şimdi? Genişletmek için tıkla... Artık Windows 7 ve Green Browser yerine Waterfox kullandığınızı öğrendiğim iyi oldu. Tor ile ne yapıyorsun bakalım?
Linux Oyunda dedi: Söz verdim mi tutarım hiç düzenleme yapmadım. Eki Görüntüle 565554 Düzenleme yapsaydım aşırı iyi gözükürdü yahu neden böyle dedin ki şimdi? Genişletmek için tıkla... Artık Windows 7 ve Green Browser yerine Waterfox kullandığınızı öğrendiğim iyi oldu. Tor ile ne yapıyorsun bakalım?