Masaustu bilgisayar kasası titriyor

eypmsa

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Masaüstü bilgisayar kullanıyorum. Aslında bir sıkıntı yoktu fakaz bu bu birkaç gündür kasa titriyor, hata kasanın titremesi şiddetli olduğu için bilgisayarın olduğu masa da titriyor. Ama titriyor derken sağa sola sallanmıyor, dokununca hafif oynuyor gibi (demek istediğimi anladınız). İlk başlarda böyle bir şey yoktu ama son günlerde böyle titremeye başladı. Sizce sebebi ne olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Masaüstü bilgisayar kullanıyorum. Aslında bir sıkıntı yoktu fakaz bu bu birkaç gündür kasa titriyor, hata kasanın titremesi şiddetli olduğu için bilgisayarın olduğu masa da titriyor. Ama titriyor derken sağa sola sallanmıyor, dokununca hafif oynuyor gibi (demek istediğimi anladınız). İlk başlarda böyle bir şey yoktu ama son günlerde böyle titremeye başladı. Sizce sebebi ne olabilir?

Fanların hepsinin kasayayla bağlantıları sağlam mı kontrol edin. Bir de pervanelerin herhangi birinde takılma benzeri bir şey var mı ona da bakın.

Kasa ayaklarının sabit olmamasından veya hard diskinizin bulunmasından kaynaklı olabilir. Ayaklar sabit mi diye bakabilirsiniz.
Hard disk çok sallamaz hocam. Bir süre 4 farklı Hard Disk'li bir sistem kullanmıştım. Fanı da çok gürültülüydü fakat pek sallanmıyordu.

kasanın ayakları sabit ve hard disk yok.
Fanları kontrol edin. Ve farklı bir uygulamadan fanların devrine bakın. Muhtemelen fanlardan birisi RPM olarak yüksektir ve o sallıyordur kasayı.

Hard disk çok sallamaz hocam. Bir süre 4 farklı hard Disk'li bir sistem kullanmıştım. Fanı da çok gürültülüydü fakat pek sallanmıyordu.

Fanları kontrol edin. Ve farklı bir uygulamadan fanların devrine bakın. Muhtemelen fanlardan birisi RPM olarak yüksektir ve o sallıyordur kasayı.

Teşekkürler. Kontrol ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı