Masaya döşemek için LED şerit önerisi

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Yok
Arkadaşlar hemen bozulacak dandik bir şey olmasın ve mümkünse USB ile kasama bağlayabileyim. 2 metre olması yeterli olacaktır.

Farketmiyorsa Philips'in şeritleri bu alanda en iyi işlevi sunar. Ekstra olarak uzatabiliyorsunuz da, daha ne olsun. Tabi düz Philips Hue Lightstrip modellerinin yanında bir de Gradient modelleri var ve bu "Gradient" olayı aslında Philips'in TV'lerinde sunduğu Ambilight gibi TV'lerin arkasına takılarak farklı renkleri şerit üzerinden gösterebiliyor. Ekran boyutlarına göre satılıyor ama masanın arkadına düz olarak döşenerek de kullanılırsa tam bir full rgb olayı yaşatır.

Şahsen biraz daha uygun olsun deseydim düz Lightstrip alırdım ama gerçekten güzel bir atmosfer yaratmak isteseydim Gradient Lightstrip alırdım. Bilinmedik markaları pek kullanmıyorum, Hue'in PC uygulaması ile ekran senkronizasyonu da yapabiliyorsunuz ve ürünün konunumu telefon uygulamasından seçip ekran senkronizasyonu yaptığınızda ekranındaki içeriğe ve şeritlerin bulunduğu konuma göre alacağı renk senkron oluyor.

Tabi bu şeritleri yönetmek için Philips'in Bridge kutusunu alıp modem üzerinden LAN ile internete bağlamak gerekiyor. Ben 3 yıl önce falan 2 adet E27 Hue ampul ile Bridge'i paket olarak almıştım ve monitörümün arkasında kullanıyordum. Seyir keyfini ve atmosferi çok güzel yapıyor.

Siz bütçe belirtmediğiniz için böyle bir şey önerdim ama pek de ucuz bir set değil açıkçası hele ki günümüz şartlarındaki zamlardan sonra. Ben 2 ampul ve 1 Bridge'i 800₺'ye falan almıştım ancak şu an 1000₺ üzerinde satılıyor indirimsiz. Şeritleri o zamanlarda 250-350₺'ye falandı ama şu an onlarda Amazonda 2 metresi 936₺, ayrıca 1 metre sadece uzatmak için kullanılan (tek başına kullanılamıyor bu 1 metre olanlar) şerit'in fiyatı 214₺. V4 olduğu için Bluetooth ile kontrol edilebilir ve Bridge gerekmez bu versiyon için ancak PC ekran senkronizasyonu için Bridge kullanmak zorunlu.

Philips Hue Bridge V2

2 Metre Philips Hue Lightstrip

55" ekranlar için olan Philips Hue Gradient Lightstrip

Dosya Ekleri

• 23B9B5C6-0D61-41B7-8A55-475537FEF119.jpeg
    54,8 KB · Görüntüleme: 57
  • 01E433DD-763B-4591-B1C2-3686825B9A79.jpeg
    57,4 KB · Görüntüleme: 47
  • 43B18B45-D32A-483F-992C-5198F1862EC6.jpeg
    67,8 KB · Görüntüleme: 52
Bunlarda biraz fazla pahalı değil mi ya. Ben 100tl gibi bekliyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…