Mematibaş1 Decapat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 328 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2023 #1 Arkadaşlar Gaming masalar cok pahali bende bir tane var Gaming masaya benzer bir kaplama yapmak istiyorum böyle bir şey var mı? En azindan hoş yemek masası gibi olmasın üzerinde oyun oynayacağım bir kaplama gibi. Yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Mart 2023
Arkadaşlar Gaming masalar cok pahali bende bir tane var Gaming masaya benzer bir kaplama yapmak istiyorum böyle bir şey var mı? En azindan hoş yemek masası gibi olmasın üzerinde oyun oynayacağım bir kaplama gibi. Yardımcı olursanız sevinirim.
All The Way Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 2.036 Makaleler 1 22 Mart 2023 #2 Kaplamadan ziyade çok büyük düz siyah pad alırsanız güzel durabilir.
KafadanKontak Gigapat Ekipman Ustası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 14.498 Makaleler 1 Çözümler 174 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2023 #3 Masanın tam malzemesini bilmiyorum ama tabii ki hazır kendinden yapışkanlı folyolar mevcut. Onlardan güzelce kaplayabilirsin. Ben şahsen beyaz ve düz yüzeye sahip olan masama bildiğin cam filmi kapladım ve şu an masam aynalı gibi görünüyor. Şuna benzer ürünler tercih edebilirsin: StickerArt Mobilya Masa Kaplama Folyo Galaksi Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL StickerArt Mobilya Masa Kaplama Folyo Galaksi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Amazon.com.tr d-c-fix 346-8166 Gri Beton Desen Kendinden Yapışkanlı Folyo Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL d-c-fix 346-8166 Gri Beton Desen Kendinden Yapışkanlı Folyo yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
Masanın tam malzemesini bilmiyorum ama tabii ki hazır kendinden yapışkanlı folyolar mevcut. Onlardan güzelce kaplayabilirsin. Ben şahsen beyaz ve düz yüzeye sahip olan masama bildiğin cam filmi kapladım ve şu an masam aynalı gibi görünüyor. Şuna benzer ürünler tercih edebilirsin: StickerArt Mobilya Masa Kaplama Folyo Galaksi Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL StickerArt Mobilya Masa Kaplama Folyo Galaksi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Amazon.com.tr d-c-fix 346-8166 Gri Beton Desen Kendinden Yapışkanlı Folyo Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL d-c-fix 346-8166 Gri Beton Desen Kendinden Yapışkanlı Folyo yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
itwasgooday Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 3.330 Çözümler 23 22 Mart 2023 #4 Desenli mouse pad alın.