brouser_prof Decapat Katılım 20 Ağustos 2022 Mesajlar 371 13 Kasım 2023 #1 Evet masamın yeri çok kötü, ders çalışmak için oturunca ışık kitabı hiç aydınlatmıyor. Ne önerirsiniz?
Evet masamın yeri çok kötü, ders çalışmak için oturunca ışık kitabı hiç aydınlatmıyor. Ne önerirsiniz?
GTX 1060 6GB Hectopat Katılım 23 Mayıs 2022 Mesajlar 1.203 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2023 #2 kitap okuma ışığı tarzı ufak lambalar oluyor ayaklı onlardan alabilirsiniz işinize yarar.
HDDKullanıyorum Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 840 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2023 #3 brouser_prof dedi: Evet masamın yeri çok kötü, ders çalışmak için oturunca ışık kitabı hiç aydınlatmıyor. Ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Loş ışıklı LED satın alabilirsiniz (yakında priz bulunmalı)
brouser_prof dedi: Evet masamın yeri çok kötü, ders çalışmak için oturunca ışık kitabı hiç aydınlatmıyor. Ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Loş ışıklı LED satın alabilirsiniz (yakında priz bulunmalı)
brouser_prof Decapat Katılım 20 Ağustos 2022 Mesajlar 371 13 Kasım 2023 #4 GTX 1060 6GB dedi: kitap okuma ışığı tarzı ufak lambalar oluyor ayaklı onlardan alabilirsiniz işinize yarar. Genişletmek için tıkla... O fikir aklıma geldi masaya döşeyip en azından masayada görünüm kazandırıym istiyorum HDDKullanıyorum dedi: Loş ışıklı LED satın alabilirsiniz (yakında priz bulunmalı) Genişletmek için tıkla... Priz var masanın arkasında
GTX 1060 6GB dedi: kitap okuma ışığı tarzı ufak lambalar oluyor ayaklı onlardan alabilirsiniz işinize yarar. Genişletmek için tıkla... O fikir aklıma geldi masaya döşeyip en azından masayada görünüm kazandırıym istiyorum HDDKullanıyorum dedi: Loş ışıklı LED satın alabilirsiniz (yakında priz bulunmalı) Genişletmek için tıkla... Priz var masanın arkasında
E EHakann Hectopat Katılım 17 Eylül 2022 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2023 #5 Akrobat masa lambalarına bir göz atabilirsin biraz pahalılar fakat bütçe sorunun yoksa ve estetik durmasını istiyorsan öneririm. Masa lambası almanı öneririm fakat AliExpress'de 5mt şerit LED 100 TL denemeye değer bence.
Akrobat masa lambalarına bir göz atabilirsin biraz pahalılar fakat bütçe sorunun yoksa ve estetik durmasını istiyorsan öneririm. Masa lambası almanı öneririm fakat AliExpress'de 5mt şerit LED 100 TL denemeye değer bence.