yusuamafyok Decapat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 383 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2023 #1 Masanın üst kısmının ışık almasını istiyorum ve duvarada monitörün arkasından ışık yansısın istiyorum (masam duvara yaslı). Önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
Masanın üst kısmının ışık almasını istiyorum ve duvarada monitörün arkasından ışık yansısın istiyorum (masam duvara yaslı). Önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
recepgultekin Hectopat Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 15 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel i7-13850HX Nvdia RTX A1000 32GB DDR5 Sodimm Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi İşlem Sorumlusu 3 Aralık 2023 #2 yusuamafyok dedi: Masanın üst kısmının ışık almasını istiyorum ve duvarada monitörün arkasından ışık yansısın istiyorum (masam duvara yaslı). Önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bence böyle bir şey için öneri istiyorsan görsel eklemelisin.
yusuamafyok dedi: Masanın üst kısmının ışık almasını istiyorum ve duvarada monitörün arkasından ışık yansısın istiyorum (masam duvara yaslı). Önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bence böyle bir şey için öneri istiyorsan görsel eklemelisin.
Danotella Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2019 Mesajlar 2.098 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Limburg... Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2023 #3 Hocam fişli peri led alıp arkasına döşeyebilirsiniz. Veya dilerseniz direkt led alın.
yusuamafyok Decapat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 383 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2023 #4 recepgultekin dedi: Bence böyle bir şey için öneri istiyorsan görsel eklemelisin. Genişletmek için tıkla... bulabilsem yaparım zaten Danotella dedi: Hocam fişli peri led alıp arkasına döşeyebilirsiniz. Veya dilerseniz direkt led alın. Genişletmek için tıkla... normal led den yanayımda normal rgb ledlerın ışıgı çok düşük 12v lık hepsi
recepgultekin dedi: Bence böyle bir şey için öneri istiyorsan görsel eklemelisin. Genişletmek için tıkla... bulabilsem yaparım zaten Danotella dedi: Hocam fişli peri led alıp arkasına döşeyebilirsiniz. Veya dilerseniz direkt led alın. Genişletmek için tıkla... normal led den yanayımda normal rgb ledlerın ışıgı çok düşük 12v lık hepsi
recepgultekin Hectopat Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 15 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel i7-13850HX Nvdia RTX A1000 32GB DDR5 Sodimm Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi İşlem Sorumlusu 3 Aralık 2023 #5 yusuamafyok dedi: Bulabilsem yaparım zaten Genişletmek için tıkla... Yok yanlış anladın, masanın ortamın fotoğrafını atarsan en uygun ve ekonomik aydınlatmayı önerebilirim.
yusuamafyok dedi: Bulabilsem yaparım zaten Genişletmek için tıkla... Yok yanlış anladın, masanın ortamın fotoğrafını atarsan en uygun ve ekonomik aydınlatmayı önerebilirim.
Danotella Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2019 Mesajlar 2.098 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Limburg... Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2023 #6 yusuamafyok dedi: bulabilsem yaparım zaten Genişletmek için tıkla... Hocam ben kendi odama şöyle bir led döşemesi yapmıştım. Burdan örnek alabilirsiniz belki.
yusuamafyok dedi: bulabilsem yaparım zaten Genişletmek için tıkla... Hocam ben kendi odama şöyle bir led döşemesi yapmıştım. Burdan örnek alabilirsiniz belki.
Maxtoric Megapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 6.160 Makaleler 3 Çözümler 83 3 Aralık 2023 #7 Danotella dedi: Eki Görüntüle 2039726 Hocam ben kendi odama şöyle bir LED döşemesi yapmıştım. Buradan örnek alabilirsiniz belki. Genişletmek için tıkla... Oraya bir ASUS TUF monitör olacak şimdi üff.
Danotella dedi: Eki Görüntüle 2039726 Hocam ben kendi odama şöyle bir LED döşemesi yapmıştım. Buradan örnek alabilirsiniz belki. Genişletmek için tıkla... Oraya bir ASUS TUF monitör olacak şimdi üff.
Danotella Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2019 Mesajlar 2.098 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Limburg... Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2023 #8 Maxtoric dedi: Oraya bir ASUS TUF monitör olacak şimdi üff. Genişletmek için tıkla... İnşallah hocam umarım hepimize nasip olur. Yavaş yavaş yükseltmeyi deneyeceğiz inşallah.
Maxtoric dedi: Oraya bir ASUS TUF monitör olacak şimdi üff. Genişletmek için tıkla... İnşallah hocam umarım hepimize nasip olur. Yavaş yavaş yükseltmeyi deneyeceğiz inşallah.
436078 Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 1.193 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2023 #9 yusuamafyok dedi: Bulabilsem yaparım zaten Normal LED'den yanayımda normal RGB LED'lerın ışıgı çok düşük 12vlık hepsi Genişletmek için tıkla... 12v alakası yok. Her LED genellikle 12v. Sana amperi yüksek gözünü kamaştıracak bir şey lazım sanırım. Kullandığın bilgisayar, oyun konsolları hepsi 12V. Ama biri 16a biri 12a hatta ses sistemim 12v 2A.
yusuamafyok dedi: Bulabilsem yaparım zaten Normal LED'den yanayımda normal RGB LED'lerın ışıgı çok düşük 12vlık hepsi Genişletmek için tıkla... 12v alakası yok. Her LED genellikle 12v. Sana amperi yüksek gözünü kamaştıracak bir şey lazım sanırım. Kullandığın bilgisayar, oyun konsolları hepsi 12V. Ama biri 16a biri 12a hatta ses sistemim 12v 2A.
yusuamafyok Decapat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 383 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2023 #10 recepgultekin dedi: Yok yanlış anladın, masanın ortamın fotoğrafını atarsan en uygun ve ekonomik aydınlatmayı önerebilirim. Genişletmek için tıkla... anladım mmasayı bikaç aya degiştirecegim bu masa rgb döşemeye uygun degil Danotella dedi: Hocam fişli peri led alıp arkasına döşeyebilirsiniz. Veya dilerseniz direkt led alın. Genişletmek için tıkla... normal led den yanayımda normal rgb ledlerın ışıgı çok düşük Danotella dedi: Eki Görüntüle 2039726 Hocam ben kendi odama şöyle bir led döşemesi yapmıştım. Burdan örnek alabilirsiniz belki. Genişletmek için tıkla... raf güzel olmuş rafı bende oyle yaparımda ben daha çok masa kısmına yonelik düşünüyorum Danotella dedi: İnşallah hocam umarım hepimize nasip olur. Yavaş yavaş yükseltmeyi deneyeceğiz inşallah. Genişletmek için tıkla... bende var güzel baya ama 1080p lerını hiç beyenmedım masa küçük oldugundan yakından kullanıyotum hafif pikseller rahatsız edıyo alıyosan 27 inç kavisli 2k bi monitor al en ideali Son düzenleme: 3 Aralık 2023
recepgultekin dedi: Yok yanlış anladın, masanın ortamın fotoğrafını atarsan en uygun ve ekonomik aydınlatmayı önerebilirim. Genişletmek için tıkla... anladım mmasayı bikaç aya degiştirecegim bu masa rgb döşemeye uygun degil Danotella dedi: Hocam fişli peri led alıp arkasına döşeyebilirsiniz. Veya dilerseniz direkt led alın. Genişletmek için tıkla... normal led den yanayımda normal rgb ledlerın ışıgı çok düşük Danotella dedi: Eki Görüntüle 2039726 Hocam ben kendi odama şöyle bir led döşemesi yapmıştım. Burdan örnek alabilirsiniz belki. Genişletmek için tıkla... raf güzel olmuş rafı bende oyle yaparımda ben daha çok masa kısmına yonelik düşünüyorum Danotella dedi: İnşallah hocam umarım hepimize nasip olur. Yavaş yavaş yükseltmeyi deneyeceğiz inşallah. Genişletmek için tıkla... bende var güzel baya ama 1080p lerını hiç beyenmedım masa küçük oldugundan yakından kullanıyotum hafif pikseller rahatsız edıyo alıyosan 27 inç kavisli 2k bi monitor al en ideali