Masaya RGB LED döşemek

yusuamafyok

Decapat
Daha fazla  
Masanın üst kısmının ışık almasını istiyorum ve duvarada monitörün arkasından ışık yansısın istiyorum (masam duvara yaslı). Önerilerinizi bekliyorum.

Teşekkürler.

Masanın üst kısmının ışık almasını istiyorum ve duvarada monitörün arkasından ışık yansısın istiyorum (masam duvara yaslı). Önerilerinizi bekliyorum.

Teşekkürler.

Bence böyle bir şey için öneri istiyorsan görsel eklemelisin.

bulabilsem yaparım zaten
Screenshot_20231202_193419.jpg

Hocam ben kendi odama şöyle bir led döşemesi yapmıştım. Burdan örnek alabilirsiniz belki.

Bulabilsem yaparım zaten

Normal LED'den yanayımda normal RGB LED'lerın ışıgı çok düşük 12vlık hepsi

12v alakası yok. Her LED genellikle 12v. Sana amperi yüksek gözünü kamaştıracak bir şey lazım sanırım.

Kullandığın bilgisayar, oyun konsolları hepsi 12V. Ama biri 16a biri 12a hatta ses sistemim 12v 2A.

Yok yanlış anladın, masanın ortamın fotoğrafını atarsan en uygun ve ekonomik aydınlatmayı önerebilirim.
anladım mmasayı bikaç aya degiştirecegim bu masa rgb döşemeye uygun degil

Hocam fişli peri led alıp arkasına döşeyebilirsiniz. Veya dilerseniz direkt led alın.
normal led den yanayımda normal rgb ledlerın ışıgı çok düşük
Eki Görüntüle 2039726
Hocam ben kendi odama şöyle bir led döşemesi yapmıştım. Burdan örnek alabilirsiniz belki.
raf güzel olmuş rafı bende oyle yaparımda ben daha çok masa kısmına yonelik düşünüyorum

İnşallah hocam umarım hepimize nasip olur. Yavaş yavaş yükseltmeyi deneyeceğiz inşallah.
bende var güzel baya ama 1080p lerını hiç beyenmedım masa küçük oldugundan yakından kullanıyotum hafif pikseller rahatsız edıyo alıyosan 27 inç kavisli 2k bi monitor al en ideali

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı