Masaya vurduktan sonra bilgisayarda cızırtı ve donma

VodkalıVirgül

Centipat
Oyun oynarken sinirlendiğim için masaya vurdum. Bilgisayar dondu ve cızırtı yapmaya başladı. Bilgisayarı resetlediğimde %100 CPU sorunu vardı. Fakat bu sorun formatla birlikte düzeldi ancak yine de 1 saniyeliğini o cızırtı ve donma olayı oluyor. 20dakikada bir falan bunun nedeni nedir, ne yapmam gerek?

Oyun oynarken sinirlendiğim için masaya vurdum. Bilgisayar dondu ve cızırtı yapmaya başladı. Bilgisayarı resetlediğimde %100 CPU sorunu vardı. Fakat bu sorun formatla birlikte düzeldi ancak yine de 1 saniyeliğini o cızırtı ve donma olayı oluyor. 20dakikada bir falan bunun nedeni nedir, ne yapmam gerek?
Chipset arızası yaşıyor olabilirsin genelde bu tür arızaları açan kişiler chipset arızası yaşıyor.

Eve geçtiğimde hepsine tek tek bakıcağım zaten ürünlerin garantisi var olmadı garantiye yollarım.
Bunlar pek bir işe yaramadı tek tek denedim sizce sorun hangi parçada olabilir SSD'den kaynaklanabilir mi?
Denedim fakat hala sorun devam ediyor acaba hangi parçalarda sorun vardır garantiye göndericem de.
Ayrıca SSD'ye badsector testi yaptığımda sürekli farklı çıkıyor bazen bozuk bazen düzgün çıkıyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı