Masayı RGB yapma

batuhandivrik

Megapat
Daha fazla  
Merhabalar, masamı RGB yapmak istiyorum ancak pek bir bilgim yok. O yüzden ne almam gerektiğini bilmiyorum. 5M RGB LED önerisinde bulunur musunuz acaba? Fiyatı 80 TL'yi aşmazsa iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
(Bana kızmayın eleştireceğim) Bilgisayarı kullanırken gözünüzü almaz mı hatta onu geçtim bilgisayar ile gece kulübü etkisini aynı anda mı yaşamaya çalışıyorsunuz?
3 çipli olanlar iyi diye biliyorum.

Masa cam mı?
AliExpress'ten aldığınız RGB LED'lerle halledebilirsiniz. Bunların markaları önemli değil, AliExpress'tekilerin hepsi aynı, su geçirmeyenler biraz daha pahalı oluyor.

Masa cam mı?
AliExpress'ten aldığınız RGB LED'lerle halledebilirsiniz. Bunların markaları önemli değil, AliExpress'tekilerin hepsi aynı, su geçirmeyenler biraz daha pahalı oluyor.
Masam cam değil maalesef.
Masa cam mı?
Aliexpressden alsam kaç günde gelir bir tahmini bir şey var mı acaba hiç alışveriş yapmadım aliexpressden de.

PTT'yle geliyor, yani Allah'a emanet. 1 ay gümrükte de bekleyebilir, 10 günde de gelebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…