Masayı uzatmak mümkün mü?

emirhannk

Hectopat
Makaleler
4
Masamı sağdaki boşuğa uzatmak istiyorum. Masam çok sağlam, memnunum. Aynı birbirini tutacak sağlam bir şekilde uzatılabilir mi? Mobilyacı arkadaşlarımız varsa, ne önerirsiniz?

Dosya Ekleri

• IMG_1547.jpeg
    121,7 KB · Görüntüleme: 99
Mobilyacı değilim ama kendi masamı mobilyacıya yaptırdı. 2 parça değiştirerek uzatmak mümkün. 1- bilgisayarı koyduğun üst kısım. 2- duvara bakan kısım. Bu iki parçanın uzununu yaptırırsan istediğin miktarda uzatmayı yapmış olursun. Ölçüleri sen alıp örnek parçalarıda çıkartıp gidip mobilyacıda yaptırabilirsin.

Hocam tabii ki tam bir fiyat verilemez ama ortalama ne kadar tutar?

Masamı sağdaki boşuğa uzatmak istiyorum. Masam çok sağlam, memnunum. Aynı birbirini tutacak sağlam bir şekilde uzatılabilir mi? Mobilyacı arkadaşlarımız varsa, ne önerirsiniz?
Yakın zamanda tam da dediğin şeyi yaptım, arkadaşın dediği gibi üst ve arka kısmı değiştirmek yeterli, şahsen ben eski vestiyeri kestirdim o yüzden ne kadar tutar bir fikrim yok.

Hocam tabii ki tam bir fiyat verilemez ama ortalama ne kadar tutar?
Fiyat bilgim yok kullandığı malzemenin parasını alır muhtemelen montaj falan yapmayacağı için işçilik almayabilir. Oda ne kadar tutar hiç bir fikrim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…