Maske takıyor musunuz?

Maske takmak beni o kadar yoruyor ki anlatamam, genelde ara yollardan gidip çeneme indiriyorum. Takmam gereken yerlerde takıyorum tabii.

Yol boşsa boynuma indiriyorum, biri geçerken takıyorum 5dk geçiyor yine aynısını ypaıyorum.

Dışarıya adımımı attığım her zaman çift maske ile dolaşıyorum. Bu iş şakaya gelecek bir durum değil, herkes maskesini takmalı bence.

Herkes keriz sen akıllı oluyorsun. Kimse takmasa bile tak. O ortamda korur mu bilmiyorum ama yine de tak.
Kesinle çıkarmam zaten. Okulda su içerken ya da yemek yerken zorunlu çıkarmak zorunda kalıyorum. Aslında maske benim işime yarıyor. Yüzümün yarısını kapatması işime geliyor.

Yerine göre değişiyor. Örneğin sahilde yürürken etrafta bana yakın birisi yoksa takmıyorum, sakin insanların olmadığı bir yerde takmıyorum. Kısacası insanlar bana yakınsa takarım uzaksa takmam.

Takmıyorum çünkü bisikletle geziyorum dışarda hep, burada insanlar çok fazla yok o yüzden yolda yürürken de gerek duymuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…