Maske zorunluluğu kalkma iddiası doğru mu?

Kennys 12

Hectopat
Daha fazla  
Çoğu yerde bir dahaki bilim kurulu toplantısında kapalı alan ve okullarda yani her yerde maske zorunluluğu kalkacak deniliyor. Sizce bu karar doğru mu?
Bence doğru artık kalkması lazım maskelerin.

Kalkmadı mi zaten ? Mesafe korunabiliyorsa her yerde serbest artık benim bildiğim.

Kapalı yerlerde maske zorunluluğu devam ediyor hocam.
Sağlık bakanlığının 2 mart tarihli açıklaması , mesafe korunabiliyorsa takmak zorunlu değil. Ben marketlerde takmıyorum mesela.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20220415_200520_edit_520865759384058.jpg
    204 KB · Görüntüleme: 37
Bence hic dogru bir karar degil. Maske bir nebze koruyor yine de. Korona virus havada suzulebiliyor ne kadar mesafe de koysaniz. Milleti oldurmeye mi calisiyorlar ne yapiyorlar. Bagisikligi dusuk olan var yuksek olan var.

Hocam vakalar düştü(4000) artık sürü bağışıklığı kazanıldı zaten pandemilerin seyri hep böyledir bir süre sonra kendiliğinden elimine olur, emin olun elinizi yıkamanız maske den 10 kat daha etkilidir. Sürekli maske takmanın da zararları var mesela bende ağız çevresinde dermatit gelişti bu süreçte..

Bakan gelecek hafta Bilim Kurulunda tartışılacağını söyledi. Kalkma ihtimali var ve büyük ihtimalle kalkacak ama yine de kalkmama ihtimali olduğunu da unutmamak gerek.

Bence hic dogru bir karar degil. Maske bir nebze koruyor yine de. Korona virus havada suzulebiliyor ne kadar mesafe de koysaniz. Milleti oldurmeye mi calisiyorlar ne yapiyorlar. Bagisikligi dusuk olan var yuksek olan var.
Hocam takan yine takar ama senin takıp da karşıdakinin takmaması seni ne kadar korur orasını bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…