Maskotlar nasıl yapılıyor?

Meroh

Centipat
Daha fazla  
Bugün hine video izlerken videoda bunun nasıl bir sürü maskot rtasarımı yaptıgını merak ettim yapabilecegimiz bir site var mı?

Bunun gibi.

Dosya Ekleri

• 2.PNG
    67,7 KB · Görüntüleme: 52
  • Ekran Alıntısı.PNG
    111,3 KB · Görüntüleme: 50
Özel tasarımcı tutuyorlar.

Bugün hine video izlerken videoda bunun nasıl bir sürü maskot rtasarımı yaptıgını merak ettim yapabilecegimiz bir site var mı?

Bunun gibi.
Hazır bunlar. Seçtikleri bir karakterin etrafında döndürüyorlar işi. İnsanların yaptıklarını kullanıyorlar o kadar.

Bunun gibi.
Hocam sanırım E-Spor Maskot Logo Tasarımı ile yapılıyor ama tam emin değilim sadece yapılabileceğini düşünüyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yapay zeka ile yapabilirsin.

Bu kalitede nasıl yapacağım.

Hazır bunlar. Seçtikleri bir karakterin etrafında döndürüyorlar işi. İnsanların yaptıklarını kullanıyorlar o kadar.

Ben nasıl yapabilirim?

Biraz daha açıklasanız nasıl yapabileceghimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…