Maskotlu logo yapımı

TalhaAlper

Decapat
Dostlar selamlar. Ben bu tip maskotlu logo yapmak istiyorum. Arkadaşım önce çiz, sonra PC'ye aktar ordan montajlayıp yap dedi ama montaj bilgim çok iyi değil. Siz hangi programdan nasıl yapmamı önerirsiniz? Dediğim gibi pek bilgim yok. Önerdiğiniz programın derslerine bakıp öğrenip yapıcam.

Dosya Ekleri

• images (3).jpeg
    images (3).jpeg
    37,7 KB · Görüntüleme: 90
  • images.png
    images.png
    31,6 KB · Görüntüleme: 89
  • images (2).jpeg
    images (2).jpeg
    33,9 KB · Görüntüleme: 92
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu tarz logoları yapabileceğin en iyi program; Adobe Photoshop ve Adobe Illustrator. İkisinide öğrenmen de fayda var fakat logo tasarımında Illustrator daha iyidir çünkü vector tabanlı bir program. Photoshop daha çok fotoğraf vb. çalışmalarda harika işler ortaya koyar.

CorelDRAW'da önerebilirim. Yine vektörel çizim yapabilirsiniz. Ayrıca programın içinde yazı tipi düzenleme ve kendi fotoğraf düzenleme programları mevcuttur.

Bu tarz kurt, boğa vb karakterleri kendim mi çizeyim yoksa bir yerden alıpta mı yapayım?
Arkadaşının dediği gibi ilk kağıt üzerinde karala sonra bunu programa geçir. Tabii bunun için programı biraz öğrenmen lazım özellikle Pen Tool aracını. :)) Alışana kadar başkalarının projeleri üzerinde oynamalar yapabilirsin.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı