Mass Effect 3 kurulum originden sonra ilerlemiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Qwerty delisi

Kilopat
Daha fazla  
DVD'sini aldığım Mass Effect 3 oyununu yüklemeye çalışıyorum. Dil ayarlıyor, origin giriyorum ama origin girdikten sonra my games sekmesinde kalıyor. Bir ilerleme olmuyor? Ne yapmalıyım?

Ayrıca kutudan 1 tane dvd çıktı. Bimeks ten aldım internette 2 DVD den bahsediliyor, yok mu ne yapılacak bilen?

@Asım Demir @Adion siz de mi bilmiyorsunuz? :p Halledemezsem gidip korsanını alacağım bu ne çiledir ya..

Son düzenleyen: Moderatör:
Öyle bir şansım olmuyor :D My games sekmesine geliyor o ekranda başka hiçbir işlem yok.

Dosya Ekleri

• moe1.PNG
    moe1.PNG
    13,1 KB · Görüntüleme: 190
  • moe2.PNG
    moe2.PNG
    5 KB · Görüntüleme: 189
  • moe3.PNG
    moe3.PNG
    145,8 KB · Görüntüleme: 207
  • moevelkammygames.PNG
    moevelkammygames.PNG
    136 KB · Görüntüleme: 208
Anladım. Kutunun üzerinde oyunun Origin keyi vs yok mu? Varsa onu girip Origin'den indirin. Bu arada ben de baktığımda oyunun 9 GB, 2 DVD olduğunu gördüm. Eğer Origin keyi yoksa aldığınız yer ile iletişime geçin.

Tek DVD var ama key de var. Korkmaya başladım..... Keyi nereden gireceğiz?

Edit büdüt:
Heh tamam hallettim :D Keyi girip aktive ettim sonra DVD'yi yerleştirdim. DVD boyutu 8GB toplamda inşallah sıkıntı çıkmaz elleri açtık semaya bekliyoruz :D @Adion

İkinci DVD'yi istedi. Tam hazırlandım çıktım iade edeceğim dur bi son kez bakayım dedim, sonra kutunun bu uyarı kısmının arkasına gizlenmiş şekilde buldum. Aynı sıkıntıyı çeken olursa kutuya iyice bakması tavsiyemdir... Konu kilitlenebilir @Adion teşekkürler yardımların için :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı