Mass Effect alınır mı?

742160

Femtopat
Merhaba, Epic'te kuponlar beraber 40 liraya düşen Mass Effect'i sizce PlayStation'da EA Play üzerinden mi oynamak daha mantıklı yoksa Mass Effect almak mı?(EA Play henüz almadım ama almayı düşünüyorum, Dead Space oynamak istiyorum)

EA Play alabiliyorsan orası daha mantıklı ama PC'in varsa şu anki PC fiyatı da güzel oyunun. Alınıp kütüphaneye atmalık.

Yüz saate yakın bir oynanış denemeyi sunuyor, yani almak mantıklı bir seçenek fakat Dead Space'i de oynamak istediğinizi belirtmişsiniz. Eğer bir ay içerisinde Mass Effect gibi bir oyunu bitirebileceğinizi düşünüyorsanız, daha doğrusu vaktiniz varsa EA Play alıp sonrasında Dead Space oynamak daha mantıklı. Fakat ben aceleye getirmek istemiyorum, tadını çıkararak oynamak istiyorum derseniz de Mass Effect'i satın alıp rahatça oynayın, oyun bittiğinde EA Play satın alıp Dead Space'i de oynarsınız.

Yıllığı 250 lira EA Play'in, bunu alsam FIFA, Dead Space, Mass Effect, Star Wars falan girerim sanırım. Yıllık mantıklı mı sence?

Yıllığı 250 lira EA Play'in, bunu alsam FIFA, Dead Space, Mass Effect, Star Wars falan girerim sanırım. Yıllık mantıklı mı sence?
Evet, söylediğiniz oyunları oynayacaksanız gayet mantıklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…