Melodra24H
Decipat
Efsane Uzay RPG Serilerinden olan Mass Effect Üçlemesinin, sonraki oyunudur. RPG Sevenlere duyurulur! Bu fiyat kaçmaz efendim. Aynı zamanda Deluxe diyor.
Son düzenleyen: Moderatör:
Evet. Garip Mimikli karakterin olduğu oyun bu dur.Bu hiç sevilmeyen garip mimikli karakterlerin olduğu bu muydu?
Sen alışmışsın, özgür kamera açılarınaBir şeyi itiraf etmem gerekiyorben ME çok da sevmiyorum ya, kamera açısı falan çok rahatsız edici geliyor
![]()
Bir şeyi itiraf etmem gerekiyorben me çok da sevmiyorum ya, kamera açısı falan çok rahatsız edici geliyor
![]()
Kameranın yarısını kaplıyor çar, geniş kamera açısı oyunlar oynadıktan sonra çok kötü geliyor maalesef.Sen alışmışsın, özgür kamera açılarına![]()
Ben Fallout 4 için İnteraktif Thİrd Person modu kurmak için saatlerce uğraşmıştım. FOV ayarları kamera işte. Koşarken kamera uzaklaşsın. Yürürken omuz izası olsun diyeAncak iyi oyunlar olduğu tartışmasız bir gerçek
ben manuel olarak yapıyordum onu, savaşırken ve kapalı alanlarda fps, açık dünyada gezerken tps, pek moda ihtiyaç duymadım benBen Fallout 4 için İnteraktif Thİrd Person modu kurmak için saatlerce uğraşmıştım.FOV ayarları kamera işte. Koşarken kamera uzaklaşsın. Yürürken omuz izası olsun diye
![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.