AyarsıZZ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 3.087 Makaleler 1 Çözümler 10 4 Temmuz 2021 #1 Sürprizbozan: Duvar kağıtları / wallpaperlar Fotoğrafların hepsi 1920x1080 boyutundadır. Wallpaper arayanlar varsa işlerine yarayacaktır diye düşünüyorum Spoiler içermez, sadece ekranda çok fazla yer kapladığı için sürprizbozan'a aldım. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Temmuz 2021
Sürprizbozan: Duvar kağıtları / wallpaperlar Fotoğrafların hepsi 1920x1080 boyutundadır. Wallpaper arayanlar varsa işlerine yarayacaktır diye düşünüyorum Spoiler içermez, sadece ekranda çok fazla yer kapladığı için sürprizbozan'a aldım.
xienion Hectopat Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 884 Çözümler 5 4 Temmuz 2021 #2 Çok güzel gözüküyorlar.
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2021 #3 Ekran kağıdı için uygulama arayan varsa Wall X ve AmoledPix uygulamalarını öneririm.
AyarsıZZ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 3.087 Makaleler 1 Çözümler 10 6 Temmuz 2021 #4 xienion dedi: Çok güzel gözüküyorlar. Genişletmek için tıkla... Aynı düşüncedeyim . T21 dedi: Ekran kağıdı için uygulama arayan varsa Wall X ve AmoledPix uygulamalarını öneririm. Genişletmek için tıkla... Bazı uygulamalarda oyun temalı güzel wallpaper bulmak çok zor olabiliyor. O bahsettiklerini daha önce hiç kullanmadım, onlar nasıldır bilemiyorum.
xienion dedi: Çok güzel gözüküyorlar. Genişletmek için tıkla... Aynı düşüncedeyim . T21 dedi: Ekran kağıdı için uygulama arayan varsa Wall X ve AmoledPix uygulamalarını öneririm. Genişletmek için tıkla... Bazı uygulamalarda oyun temalı güzel wallpaper bulmak çok zor olabiliyor. O bahsettiklerini daha önce hiç kullanmadım, onlar nasıldır bilemiyorum.