UğurDündarın Dövdüğü Adam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2015 Mesajlar 4.847 Makaleler 4 Çözümler 23 Yer Mersin 13 Mart 2019 #1 EA forumlarında da benzer konulara baktım fakat hiçbir çözüme ulaşamadım. Oyunda konuşma sesleri duyulmuyor ve ekranın ortasında fare imleci takılı kalıyor. Sorun hakkında yardımcı olursanız sevinirim. Sorun devam etmektedir. Son düzenleme: 16 Mart 2019
EA forumlarında da benzer konulara baktım fakat hiçbir çözüme ulaşamadım. Oyunda konuşma sesleri duyulmuyor ve ekranın ortasında fare imleci takılı kalıyor. Sorun hakkında yardımcı olursanız sevinirim. Sorun devam etmektedir.
N nikim Hectopat Katılım 17 Mayıs 2016 Mesajlar 375 Çözümler 1 31 Ağustos 2019 #2 Mouse sorununu çözen yok mu? Artı 0 Eksi
KS KS UğurDündarın Dövdüğü Adam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2015 Mesajlar 4.847 Makaleler 4 Çözümler 23 Yer Mersin 31 Ağustos 2019 #3 Silinen üye dedi: Mouse sorununu çözen yok mu? Genişletmek için tıkla... Maalesef o şekil oynadım ben de. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Mouse sorununu çözen yok mu? Genişletmek için tıkla... Maalesef o şekil oynadım ben de.