Lodge Megapat Katılım 15 Nisan 2016 Mesajlar 4.010 Makaleler 6 Çözümler 21 3 Ağustos 2018 #1 Oyunu Origin üzerinden indirdim. Açmak istediğimde açılıyor fakat sadece siyah ekran var. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ağustos 2018
KaraKartalw Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2016 Mesajlar 1.446 Makaleler 14 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2018 #2 Buna bakabilirsiniz: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ağustos 2018 Artı 0 Eksi
Buna bakabilirsiniz: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS Lodge Megapat Katılım 15 Nisan 2016 Mesajlar 4.010 Makaleler 6 Çözümler 21 6 Ağustos 2018 #3 KaraKartalw dedi: Buna bakabilirsiniz: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Geç cevap için kusura bakmayın. Cevabın için teşekkür ederim. Maalesef sorun hala ediyor. Artı 0 Eksi
KaraKartalw dedi: Buna bakabilirsiniz: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Geç cevap için kusura bakmayın. Cevabın için teşekkür ederim. Maalesef sorun hala ediyor.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 6 Ağustos 2018 #4 İlk olarak Windows 10'a geçer misiniz? Geçtikten sonra da çözülmezse ekran kartınızın sürücü sürümünü belirtin. Artı 0 Eksi
İlk olarak Windows 10'a geçer misiniz? Geçtikten sonra da çözülmezse ekran kartınızın sürücü sürümünü belirtin.
KS KS Lodge Megapat Katılım 15 Nisan 2016 Mesajlar 4.010 Makaleler 6 Çözümler 21 6 Ağustos 2018 #5 Windows 10 yükseltmesi yaptım. Sürücü Sürümü: 21.21.13.9882 Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
R Random.Person Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 3.219 Makaleler 1 Çözümler 4 8 Ağustos 2018 #6 Oyundan kaynaklı bir sorun olabilir bende de ekran yeşil ve titriyor ayarlardan Dolby'i kapa aç yapınca düzeliyor. Artı 0 Eksi
Oyundan kaynaklı bir sorun olabilir bende de ekran yeşil ve titriyor ayarlardan Dolby'i kapa aç yapınca düzeliyor.
KS KS Lodge Megapat Katılım 15 Nisan 2016 Mesajlar 4.010 Makaleler 6 Çözümler 21 8 Ağustos 2018 #7 Random.Person dedi: Oyundan kaynaklı bir sorun olabilir bende de ekran yeşil ve titriyor ayarlardan Dolby'i kapa aç yapınca düzeliyor. Genişletmek için tıkla... Kullanmıyorum. Artı 0 Eksi
Random.Person dedi: Oyundan kaynaklı bir sorun olabilir bende de ekran yeşil ve titriyor ayarlardan Dolby'i kapa aç yapınca düzeliyor. Genişletmek için tıkla... Kullanmıyorum.
R Random.Person Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 3.219 Makaleler 1 Çözümler 4 8 Ağustos 2018 #8 Bende kullanmıyorum ancak titreme ancak bu şekilde düzeltiliyor benim oyunda. Artı 0 Eksi
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 12 Ağustos 2018 #9 Sorun G4400 işlemci kaynaklı olabilir mi? Oyun çift çekirdekte çalışmıyor olabilir. Evet, çift çekirdek sorunu imiş. Extreme Injector ile halledebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Sorun G4400 işlemci kaynaklı olabilir mi? Oyun çift çekirdekte çalışmıyor olabilir. Evet, çift çekirdek sorunu imiş. Extreme Injector ile halledebilirsiniz.