Mass Effect benzeri oyunlar

Makaleler
14
Yer
Zhenhai, Zhejiang, China
Daha fazla  
Meslek
What am I? - I do not know...
Seriyi defalarca oynadım, haliyle her oynayışımda zevk alıyorum. Ancak alternatif arıyorum, benzer yapıda saatlerce hatta yüzlerce saat oynamak istiyorum. Fiyatının uçuk olmaması tercihim. Teşekkürler.

Eğer bilim kurgu türünde RPG istiyorsan az hocam. The Outer Worlds'e bakabilirsin indirim dönemlerinde.
Evet biliyorum, onu çoktandır listeme aldım. Uygun fiyat yakalayınca alacağım.
Ancak dediğim gibi direkt Mass Effect serisinin alternatifini istiyorum. Yani RPG ve hikaye bir arada olacak şekilde.
Tavsiyeniz için yine de teşekkürler.

Emin değilim ama Dead Space serisi alternatif olur mu acaba?

Deus Ex bakabilirsiniz.
Teşekkürler yeni oyunlarını satın almıştım zaten.
Güzele benziyor, indirimde alabilirim. Teşekkürler.
Fallout New Vegas bence çeşitlilik olarak RPG oyunlarının zirvesidir oynamadıysan bakabilirsin. Bende Mass Effect serisine girmek istiyorum ama sürekli Remaster gelecek dedikleri için onu bekliyorum.
New Vegas'ta var ve oynuyorum, teşekkürler. Mass Effect serisini kesinlikle oynayın.
Seriyi oynadım, teşekkürler.

:/
Oynarken küfürler, oynadıktan sonra tövbeler ettiğim oyun alternatifi falan olamaz ! (!)
Şaka bi yana hazır siz demişken başlayayım tekrardan.
Ama birşey sorucam. Korku oyunlarındaki tek sıkıntım ölümsüz moblar. Dead Space'in iki oyununu da aynı yaratıklarda bırakmıştım zamanında. Sizinde sinirinizi bozmuyor, çıldırtmıyor mu?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı