Mass Effect hak ettiği değeri gördü mü?

JackCooper

Centipat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
INNO3D 3060
R5500
Gigabyte A520MH
Windows 10 Pro
Delta RGB Kasa
Gamebooster Fire Storm
Razer Deathadder V2 Mini
Asus VG279QA
Logitech G733
Meslek
Öğrenci
Geçenlerde yeniden bir oynayayım dedim ama bu sefer legendary edition versiyonlarını. Bu oyun neden hala konuşulmuyor anlamıyorum, grafikler desen hala gayet yeterli, optimizasyonda gayet iyi. Aksiyon konusunda özellikle Mass Effect 2 çok başarılı. Andromeda zaten başka bir seviye aksiyona sahip. Oyundaki karakterlere bağlanıyor gibi oluyor insan, benim için bu
Garrus
Siz ne düşünüyorsunuz?

Bu oyun neden hala konuşulmuyor anlamıyorum.
Genelde mi, bizde mi? Bizde alışılmışların, sağda solda "şöyle iyi, böyle iyi" diye saydırılan ve oynanmamış olsa bile bi' şekilde yerleşmiş oyunların dışına pek çıkılmıyor (bence). Farklı şeyler ya denenmiyor ya da denendiğinde çabuk sarmayınca bırakılıyor.

Gereksiz duyarı bırakayım, hem biz hem genel için BioWare oyunlarında aksiyon kadar hikaye olduğu; oyunların asıl olaylarının çoğunlukla oynanıştan çok diyalogları, evrenleri ve karakterleri olduğu ve hikayelerde genellikle asıl aksiyon kısımlarından önce bi' kaç sayfa kitap okumaya eş değer hikaye anlatımı/serimi geldiği için çoğunluğun dikkat süresini yakalayamıyor, kendine çekemiyor ya da bağlayamıyordur gibi geliyor bana.
Tutulması/sarması için oyunun uğraştığı kadar oynayanın da uğraşması gerekiyor bazen, bi' de. En azından oyunlar açılıp, "çiğ"likleri geçene kadar.
Son olarak hitap etmesi ilk başta kolay oyunlar değiller. Alışılması, alttan alınması ve/veya sindirerek oynanması gereken oyunlar ama o da dediğim gibi, yeterince abartılmadıkça zorla oynatması, hitap etmesinzor.

Yine de oyunlar bi' şekilde "tık" dediğinde günün sonunda çoğu şeyiyle beğeniliyor, tutuluyorlar en azından. O da BioWare'in eski "büyü"sü herhalde...

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı