xxxtentac!on Megapat Katılım 19 Şubat 2016 Mesajlar 944 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2018 #1 Merhabalar Mass Effect'in kitapları güzel mi yani akıcı mı kitap? İlk 50-100 sayfadan sonra kitap kendine çekiyor mu insanı? Bir de sıralamasını yazabilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Eylül 2018
Merhabalar Mass Effect'in kitapları güzel mi yani akıcı mı kitap? İlk 50-100 sayfadan sonra kitap kendine çekiyor mu insanı? Bir de sıralamasını yazabilir misiniz?
dgknyl Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2016 Mesajlar 1.305 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Yazılım 4 Eylül 2018 #2 Son oyun hariç hikaye güzeldi kitabı olduğunu bilmiyordum okuyan varsa gerçekten bizi bilgilendirmesi güzel olur.
Son oyun hariç hikaye güzeldi kitabı olduğunu bilmiyordum okuyan varsa gerçekten bizi bilgilendirmesi güzel olur.
L Lee Mechs Decapat Katılım 22 Haziran 2018 Mesajlar 58 4 Eylül 2018 #3 Ben ilk iki kitabını okudum kitaplar güzeldi ama bir şaheser değildi yinede kendini okutuyor.
xxxtentac!on Megapat Katılım 19 Şubat 2016 Mesajlar 944 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2018 #4 dgknyl dedi: Son oyun hariç hikaye güzeldi kitabı olduğunu bilmiyordum okuyan varsa gerçekten bizi bilgilendirmesi güzel olur. Genişletmek için tıkla... Bende 1.oyunu oynuyorum ama pek sarmadı. Lee Mechs dedi: Ben ilk iki kitabını okudum kitaplar güzeldi ama bir şaheser değildi yinede kendini okutuyor. Genişletmek için tıkla... Hocam ilk kitap hangisi? Kendine çekiyorsa problem yok.
dgknyl dedi: Son oyun hariç hikaye güzeldi kitabı olduğunu bilmiyordum okuyan varsa gerçekten bizi bilgilendirmesi güzel olur. Genişletmek için tıkla... Bende 1.oyunu oynuyorum ama pek sarmadı. Lee Mechs dedi: Ben ilk iki kitabını okudum kitaplar güzeldi ama bir şaheser değildi yinede kendini okutuyor. Genişletmek için tıkla... Hocam ilk kitap hangisi? Kendine çekiyorsa problem yok.
L Lee Mechs Decapat Katılım 22 Haziran 2018 Mesajlar 58 4 Eylül 2018 #5 Ben sırasıyla keşif ve yükselişi okudum.