bonz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2017 Mesajlar 9.888 Makaleler 17 Çözümler 32 Yer İzmir 13 Eylül 2023 #11 AsdAsLAYEr dedi: Peki ya beyler mass effect ve sadecr mafia Definitive Edition almak mantıklı mı Genişletmek için tıkla... Mantıklı ama Mafia 2 çok güzel oyun. 3. oyuna gerek yok ancak 2. oyun çok iyidir.
AsdAsLAYEr dedi: Peki ya beyler mass effect ve sadecr mafia Definitive Edition almak mantıklı mı Genişletmek için tıkla... Mantıklı ama Mafia 2 çok güzel oyun. 3. oyuna gerek yok ancak 2. oyun çok iyidir.
caquash Kilopat Katılım 16 Ekim 2018 Mesajlar 281 Çözümler 1 3 Şubat 2024 #12 İki seriyi bitiren biri olarak iki oyunda da birinci oyunlar oynanmalı, ilk oyunlar sanat eseri gibi ancak 2. ve 3. oyunlarda kalite düşüyor en son me 3. oyunu bitirirken dizi izliyormuşum gibi olmuştu, ciddi anlamda sıkılmıştım.
İki seriyi bitiren biri olarak iki oyunda da birinci oyunlar oynanmalı, ilk oyunlar sanat eseri gibi ancak 2. ve 3. oyunlarda kalite düşüyor en son me 3. oyunu bitirirken dizi izliyormuşum gibi olmuştu, ciddi anlamda sıkılmıştım.
Hiken Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ağustos 2020 Mesajlar 2.183 Çözümler 18 3 Şubat 2024 #13 @caquash Mass Effect 2'de kalite mi düşüyor?
caquash Kilopat Katılım 16 Ekim 2018 Mesajlar 281 Çözümler 1 4 Şubat 2024 #14 Hiken dedi: @caquash Mass Effect 2'de kalite mi düşüyor? Genişletmek için tıkla... ME2 bana göre serinin en zayıf oyunu hatta arttırıyorum ME2 ve ME3'ün tek amacı ME1'in ekmeğini yemek.
Hiken dedi: @caquash Mass Effect 2'de kalite mi düşüyor? Genişletmek için tıkla... ME2 bana göre serinin en zayıf oyunu hatta arttırıyorum ME2 ve ME3'ün tek amacı ME1'in ekmeğini yemek.