CravingTR
Hectopat
Merhaba arkadaslar benim sorunum biraz değişik. PC'yi yeni aldım tasınabilir harddiskteki dosyaları yeni PC'me aktardıktan sonra USB baglı olmamasına ragmen sürekli USB takma cıkarma sesi gelmeye basladı. Bir zaman sonra disk sürücülerinde Mass Device Strage oluyor ve evrensel veri yolu denetleyiclerin de ise USB aygıt depolama cihazı gibi bir şey oluyor bazen onda sarı ünlem oluyor.
USB takılı olmadıgı halde USB takılıymıs gibi tepki veriyor PC. Ya da takıp cıkarıyomus gibi öyle rahatsız edici bir noktaya geldiki USB takma çıkarma seslerini kapattım öyle kullanıyorum PC'yi. Format filan her şeyi denedim chipset vb ama düzelmiyor. Win 10 Enterprise'den tamamen fabrika ayarı cekip Win10 Pro'ya geçtim orijinal olarak aldım sırf kurtulmak için hatadan ama maalesef harici HDD takınca gene aynı şey oldu.
Windows'un filan güncellemeri tam sürücüleri anakartın sitesinden indirdim.
Anakartım MSI B360M-GAMING-PLUS.
Yardım edebilecek varsa şimdiden sag olsun ya da en azından bu durumun PC'ye bir zararı olur mu onu öğrenmek beni rahatlatır.
Not: USB takınca bir sorun olmuyor okuyor rahatça ama baska USB kullanırken bile ses devam ediyor.
USB takılı olmadıgı halde USB takılıymıs gibi tepki veriyor PC. Ya da takıp cıkarıyomus gibi öyle rahatsız edici bir noktaya geldiki USB takma çıkarma seslerini kapattım öyle kullanıyorum PC'yi. Format filan her şeyi denedim chipset vb ama düzelmiyor. Win 10 Enterprise'den tamamen fabrika ayarı cekip Win10 Pro'ya geçtim orijinal olarak aldım sırf kurtulmak için hatadan ama maalesef harici HDD takınca gene aynı şey oldu.
Windows'un filan güncellemeri tam sürücüleri anakartın sitesinden indirdim.
Anakartım MSI B360M-GAMING-PLUS.
Yardım edebilecek varsa şimdiden sag olsun ya da en azından bu durumun PC'ye bir zararı olur mu onu öğrenmek beni rahatlatır.
Not: USB takınca bir sorun olmuyor okuyor rahatça ama baska USB kullanırken bile ses devam ediyor.
Son düzenleyen: Moderatör: