pilavyer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2018 Mesajlar 1.989 Çözümler 12 Yer Bursa 24 Temmuz 2020 #11 Cimbomlu Wassup dedi: Sanırım "Massaka'nın yançarı" başlıklı bir edit yapacağım maksat komik olması. Genişletmek için tıkla... O isimde bir YouTube kanalı var zaten.
Cimbomlu Wassup dedi: Sanırım "Massaka'nın yançarı" başlıklı bir edit yapacağım maksat komik olması. Genişletmek için tıkla... O isimde bir YouTube kanalı var zaten.
Cimbomlu Wassup Centipat Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 790 Makaleler 4 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2020 #12 poweryiğit dedi: Peki halen massaka diablo'yu öldürüp onun yerine geçtiğini düşünen ben gibi kişiler var mı? Genişletmek için tıkla... Rahmetlinin sesi de bir başkaydı. Rap tarihinin en büyük fake'i DIABLO63'dür. Reis aklımızı aldı. pilavyer dedi: O isimde bir YouTube kanalı var zaten. Genişletmek için tıkla... Biliyorum. Ben video başlığı olarak kullanacağım.
poweryiğit dedi: Peki halen massaka diablo'yu öldürüp onun yerine geçtiğini düşünen ben gibi kişiler var mı? Genişletmek için tıkla... Rahmetlinin sesi de bir başkaydı. Rap tarihinin en büyük fake'i DIABLO63'dür. Reis aklımızı aldı. pilavyer dedi: O isimde bir YouTube kanalı var zaten. Genişletmek için tıkla... Biliyorum. Ben video başlığı olarak kullanacağım.
RotasızBey Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2019 Mesajlar 4.775 Çözümler 6 Yer BesDokuz Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2020 #13 Cimbomlu Wassup dedi: Defkhan kendini kolla. Yarın öbür gün ne olacağı belli değil. Massaka Assassin's. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok homıe.
Cimbomlu Wassup dedi: Defkhan kendini kolla. Yarın öbür gün ne olacağı belli değil. Massaka Assassin's. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok homıe.
Cimbomlu Wassup Centipat Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 790 Makaleler 4 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2020 #14 RotasızBey dedi: Sıkıntı yok homıe. Genişletmek için tıkla... Sen yine kendini kolla , 36 Boys arka kapıda. Cimbomlu Wassup dedi: Arkadaşlar, Massaka'ya Diablo63 ile alakalı bir edit yapmak istiyorum ancak bir sorum var. Massaka evimi basar mı? NOT: Mesajı dahi korku ile yazıyorum. NOT 2: Video ile alakalı önerilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar Youtube kanalı olanlar için bir Discord sunucusu açtım. Discord - Group Chat That’s All Fun & Games Discord is great for playing games and chilling with friends, or even building a worldwide community. Customize your own space to talk, play, and hang out. discord.gg Son düzenleme: 24 Temmuz 2020
RotasızBey dedi: Sıkıntı yok homıe. Genişletmek için tıkla... Sen yine kendini kolla , 36 Boys arka kapıda. Cimbomlu Wassup dedi: Arkadaşlar, Massaka'ya Diablo63 ile alakalı bir edit yapmak istiyorum ancak bir sorum var. Massaka evimi basar mı? NOT: Mesajı dahi korku ile yazıyorum. NOT 2: Video ile alakalı önerilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar Youtube kanalı olanlar için bir Discord sunucusu açtım. Discord - Group Chat That’s All Fun & Games Discord is great for playing games and chilling with friends, or even building a worldwide community. Customize your own space to talk, play, and hang out. discord.gg