Under.nvid Hectopat Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 909 Yer İstanbul 7 Aralık 2020 #1 MASTEK Razer Goliathus Büyük Boy Mousepad 70x30 Cm Cyber An-2151 | Trendyol bu mouse pad alınır mı? Maks bütçe 40TL. Bloody'nin bir tane var ama onun yorumları bundan daha kötü. Bloody B-087S SPECTER CLAW X-THIN Geniş Oyuncu Mouse Pad 70*30 | Trendyol Bu bütçe de önerilerinizi bekliyorum.
MASTEK Razer Goliathus Büyük Boy Mousepad 70x30 Cm Cyber An-2151 | Trendyol bu mouse pad alınır mı? Maks bütçe 40TL. Bloody'nin bir tane var ama onun yorumları bundan daha kötü. Bloody B-087S SPECTER CLAW X-THIN Geniş Oyuncu Mouse Pad 70*30 | Trendyol Bu bütçe de önerilerinizi bekliyorum.
RPM Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 11.545 Makaleler 6 Çözümler 32 Yer Bursa 7 Aralık 2020 #2 27 TL sonuçta, boyutu da iyi, alınır.
Seradotwav Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 5.149 Çözümler 47 Yer Afyonkarahisar 7 Aralık 2020 #3 İkisinin de bir farkının olmadığına eminim. Memnun kalmazsanız iade edersiniz, bence şans verilebilir.
İkisinin de bir farkının olmadığına eminim. Memnun kalmazsanız iade edersiniz, bence şans verilebilir.
Under.nvid Hectopat Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 909 Yer İstanbul 7 Aralık 2020 #4 RPM dedi: 27 TL sonuçta, boyutu da iyi, alınır. Genişletmek için tıkla... Çünkü bir konu da görmüştüm bu mousepad i alan kişinin mouse imleci titriyomuş.
RPM dedi: 27 TL sonuçta, boyutu da iyi, alınır. Genişletmek için tıkla... Çünkü bir konu da görmüştüm bu mousepad i alan kişinin mouse imleci titriyomuş.
RPM Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 11.545 Makaleler 6 Çözümler 32 Yer Bursa 7 Aralık 2020 #5 Under.nvid dedi: Çünkü bir konu da görmüştüm bu mouse pad i alan kişinin mouse imleci titriyormuş. Genişletmek için tıkla... Maalesef o konuda bir fikrim yok. @hadwiger Razer ürünleri ile ilgileniyordu, biliyorsa anlatır.
Under.nvid dedi: Çünkü bir konu da görmüştüm bu mouse pad i alan kişinin mouse imleci titriyormuş. Genişletmek için tıkla... Maalesef o konuda bir fikrim yok. @hadwiger Razer ürünleri ile ilgileniyordu, biliyorsa anlatır.
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.660 Makaleler 51 Çözümler 45 7 Aralık 2020 #6 Under.nvid dedi: MASTEK Razer Goliathus Büyük Boy Mousepad 70x30 Cm Cyber An-2151 | Trendyol bu mouse pad alınır mı? Maks bütçe 40TL. Bloody'nin bir tane var ama onun yorumları bundan daha kötü. Bloody B-087S SPECTER CLAW X-THIN Geniş Oyuncu Mouse Pad 70*30 | Trendyol Bu bütçe de önerilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Bunun 90x40 modelini kullanıyorum, bu kadar iyi olacağını tahmin etmemiştim. Fare mousepadin üstünde yağ gibi akıyor. Biraz çabuk kirleniyor sadece. RPM dedi: Maalesef o konuda bir fikrim yok. @hadwiger Razer ürünleri ile ilgileniyordu, biliyorsa anlatır. Genişletmek için tıkla... Bu ürün Razer'a ait değil, üstüne Razer deseni basılmış.
Under.nvid dedi: MASTEK Razer Goliathus Büyük Boy Mousepad 70x30 Cm Cyber An-2151 | Trendyol bu mouse pad alınır mı? Maks bütçe 40TL. Bloody'nin bir tane var ama onun yorumları bundan daha kötü. Bloody B-087S SPECTER CLAW X-THIN Geniş Oyuncu Mouse Pad 70*30 | Trendyol Bu bütçe de önerilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Bunun 90x40 modelini kullanıyorum, bu kadar iyi olacağını tahmin etmemiştim. Fare mousepadin üstünde yağ gibi akıyor. Biraz çabuk kirleniyor sadece. RPM dedi: Maalesef o konuda bir fikrim yok. @hadwiger Razer ürünleri ile ilgileniyordu, biliyorsa anlatır. Genişletmek için tıkla... Bu ürün Razer'a ait değil, üstüne Razer deseni basılmış.
2 221420 Kilopat Katılım 18 Temmuz 2018 Mesajlar 4.705 Çözümler 18 7 Aralık 2020 #7 İlgilense ne olacak gerçek razer değil linkteki ürün.
GNU or NOT Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 1.751 Makaleler 4 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2020 #8 Aynı ürünün sadece mouse koyulacak kadar boyutlusu bende var 8 ay oldu alalı yavaştan üstündeki kumaş sökülmeye başladı.
Aynı ürünün sadece mouse koyulacak kadar boyutlusu bende var 8 ay oldu alalı yavaştan üstündeki kumaş sökülmeye başladı.
pilavyer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2018 Mesajlar 1.989 Çözümler 12 Yer Bursa 7 Aralık 2020 #9 90x40 versiyonunu satın aldım, birkaç güne elime ulaşacak, fikirlerimi belirtirim. Ürün elime ulaştı kayganlığı çok güzel, boyutu da 78x36 gibi bir şey geldi fakat benim için bir sorun değil. Son düzenleme: 8 Aralık 2020
90x40 versiyonunu satın aldım, birkaç güne elime ulaşacak, fikirlerimi belirtirim. Ürün elime ulaştı kayganlığı çok güzel, boyutu da 78x36 gibi bir şey geldi fakat benim için bir sorun değil.
Y YusuffX11 Femtopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2021 #10 hadwiger dedi: Bunun 90x40 modelini kullanıyorum, bu kadar iyi olacağını tahmin etmemiştim. Fare mousepadin üstünde yağ gibi akıyor. Biraz çabuk kirleniyor sadece. Bu ürün Razer'a ait değil, üstüne Razer deseni basılmış. Genişletmek için tıkla... Sendeki orijinal mi orjinalse linkini atabilir misin değilse alınır mı?
hadwiger dedi: Bunun 90x40 modelini kullanıyorum, bu kadar iyi olacağını tahmin etmemiştim. Fare mousepadin üstünde yağ gibi akıyor. Biraz çabuk kirleniyor sadece. Bu ürün Razer'a ait değil, üstüne Razer deseni basılmış. Genişletmek için tıkla... Sendeki orijinal mi orjinalse linkini atabilir misin değilse alınır mı?