Master Tekno Market güvenilir mi?

lazwegaz

Kilopat
Şu sıralar Logitech bir direksiyon seti almak istiyorum. G923 var kafamda ve hangi alışveriş sitesine girsem en başta bu firma var fakat daha önce hiç alışveriş yapmadım ve görmedim. 4-5 bin para ödeyeceğiz sonuçta, amatör geldi gözüme ama emin olamadım. Daha önce alışveriş yapan var mıdır? Antalya Muratpaşa’da satış yerleri. Fiyatları da uygun gibi diğer satıcılara göre, hani alırız taklit ürün ya da kullanılmış ürün gönderirler mi diye düşünüyor insan. Bu firmadan alışveriş yapan mağdur ya da memnun kalan birileri varsa bilgilendirme rica edeceğim. Teşekkürler.

Güvenilir. Ben de G29 almıştım. Antalya yazsa da ürünleri Şırnak'tan gönderiyorlar. Kutunun üzerindeki bantları açarsanız iade almayız diye belirtmişler fakat ürün elime ulaştığında bantlar zaten açıktı. Eğer iade etmek istesem beni THH ile uğraştıracaklardı muhtemelen. Ürünler Çin'den ithal ama orijinal ürünler. Seri numaralarını kontrol ettim.

Ya işte belli kaçak getirip satıyorlar o yüzden pek içime sinmiyor, kaçak getiren adamın garantiside ne kadar güvenilir olabilir onu düşünüyorum

Son düzenleme:
Merhaba sipariş verdiniz mi? Ben de almayı düşünüyorum da. Fiyatları uygun ama bilemedim.

Son düzenleme:

G29 kullanmadım hiç ama farkı değmez gibi geliyor bana, G923 daha ileriye yönelik bir yatırım gibi. Truforce özelliğini oyunlara ekleyip yazılımı güncellenirse belki fark edebilir. Evet memnunum. 5500 TL'ydi.

G29 kullanmadım hiç ama farkı değmez gibi geliyor bana, G923 daha ileriye yönelik bir yatırım gibi. Truforce özelliğini oyunlara ekleyip yazılımı güncellenirse belki fark edebilir. Evet memnunum. 5500 TL'ydi.
Baya kafamı kurcalıyor bu durum. 6500 TL ye mediamarkt dan g29 mu yoksa 6990 TL ye g923 mü master tekno marketten karar veremedim. Stres oldum resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…