X XYOXLOXERX Centipat Katılım 23 Eylül 2021 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2022 #1 Merhaba Master Yi mainim kod adı yi veya ruh çiçeği Master Yi alayım diyorum. Hangisi daha iyi hangisini almam mantıklı olur? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ekim 2022
Merhaba Master Yi mainim kod adı yi veya ruh çiçeği Master Yi alayım diyorum. Hangisi daha iyi hangisini almam mantıklı olur?
Muhammed Ali Ergan Hectopat Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 355 Yer İzmir/Tire 28 Ekim 2022 #2 Ruh çiçeği.
Kükreyen Deli Adam Kilopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 3.885 Makaleler 1 Çözümler 28 28 Ekim 2022 #3 XYOXLOXERX dedi: Merhaba Master Yi mainim kod adı yi veya ruh çiçeği Master Yi alayım diyorum. Hangisi daha iyi hangisini almam mantıklı olur? Genişletmek için tıkla... Kozmik olabilir.
XYOXLOXERX dedi: Merhaba Master Yi mainim kod adı yi veya ruh çiçeği Master Yi alayım diyorum. Hangisi daha iyi hangisini almam mantıklı olur? Genişletmek için tıkla... Kozmik olabilir.
X XYOXLOXERX Centipat Katılım 23 Eylül 2021 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2022 #4 Silinen üye dedi: Kozmik olabilir. Genişletmek için tıkla... Kozmik skinini inceledim animasyonlarını beğenmedim onun.
Silinen üye dedi: Kozmik olabilir. Genişletmek için tıkla... Kozmik skinini inceledim animasyonlarını beğenmedim onun.
Hank J Wimbleton Hectopat Katılım 15 Eylül 2021 Mesajlar 3.074 Çözümler 6 28 Ekim 2022 #5 Kardan Adam Yi.
X XYOXLOXERX Centipat Katılım 23 Eylül 2021 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2022 #6 Hank J Wimbleton dedi: Kardan adam yi. Genişletmek için tıkla... Mağazada yok hesap almakta istemiyorum.
Hank J Wimbleton dedi: Kardan adam yi. Genişletmek için tıkla... Mağazada yok hesap almakta istemiyorum.
trurebellion Hectopat Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 1.333 Çözümler 6 Yer Ankara 29 Ekim 2022 #7 XYOXLOXERX dedi: Merhaba Master Yi mainim kod adı yi veya ruh çiçeği Master Yi alayım diyorum. Hangisi daha iyi hangisini almam mantıklı olur? Genişletmek için tıkla... Kod adı yi ile ilk defa oyunda master rankına çıkmıştım bu yüzden benim için yeri ayrıdır fakat sadece görünüş olarak seçmem gerekirse zihin harekatçısı seçerdim.
XYOXLOXERX dedi: Merhaba Master Yi mainim kod adı yi veya ruh çiçeği Master Yi alayım diyorum. Hangisi daha iyi hangisini almam mantıklı olur? Genişletmek için tıkla... Kod adı yi ile ilk defa oyunda master rankına çıkmıştım bu yüzden benim için yeri ayrıdır fakat sadece görünüş olarak seçmem gerekirse zihin harekatçısı seçerdim.
TurKahvesi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2019 Mesajlar 1.381 Çözümler 14 29 Ekim 2022 #8 Ruh Çiçeği Master Yi.