Master Yi nasıl oynanır?

Seferdan

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, Master mainlemek istiyorum fakat oynaması zor gibi geldi. Oto atak iptalleri gerekiyor sanırım. Ek olarak ne zaman e yeteneğini kullanmam gerektiğini anlamadım, orman kampları ya da tank olmayan oyuncular için e kullanmaya gerek var mı, ayrıca e kullanınca ölümcül tempo stackleniyor mu ? Yardımcı olursanız sevinirim.

Not : Ligim bronz, euwest'de oynuyorum.

Son düzenleme:
Tank olmayan oyuncular için de e kullanılabilir evet. Değişmediyse gerçek hasar vuruyordu çünkü, karakterde rünlerden gelen az da olsa zırh oluyor sonuçta onları hiçe sayıyorsun.

Q'yü skilleri dodgelemek için kullan W'yü ani hasarları dodgelemek için kullan e yeteneği yüzdelik gerçek hasar veriyor tanklarda çok etkili.

Master Yi'de bir tek sağ click ve Q kullanması aynı olan yetenek. Onun dışında saldırı hızı ya da kritik hasar buildi kasabilirsin. Aynı şekilde Q'dan sonra W veya E'yi geliştirebilirsin. Bunları nasıl yapacağın senin oynanış tarzına ve rakibin karakterlerine bağlı. Mesela tanklar için E'yi geliştirmek çok daha iyi olur. W ise daha çok benim gibi ARAM oyuncusu isen önceliği hak ediyor.

Early Game'de farmına bak, 6 seviyenin altındayken önemsiz yerlere gamk atmaman yeterli olacaktır çünkü devamı zaten gelir.

Master Yi ne kadar sıradan bir başlangıç karakteri gibi gözükse de aslında öğrenmesi zor olan bir karakter çünkü nişancı karakterler gibi ancak hem ad hem as kasması gerekiyor. Kısaca eğer gerçekten öğrenmek istiyorsan ilk item mahvolmuş çek. Pasifi her 3 vuruşta 1 çift vuruş yapmanı sağlar, W su can doldurur ( AP istiyor ancak sen takma ), e si her saldırıda gerçek hasar vurur ( bu hasar engellenemez ) ve şampiyona saldırıldığında süresi tamlanır ( Q su da dolduruyor ), ultisi saldırı hızı ve hareket hızı sağlar ( her şampiyon katletmede süresi tamlanır ). Sana önerim ilk item dora shield ya da dora sword çek, bol bol rehber izle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…