Master Yi W animasyon iptali neden önemli?

Kaworu NAGİSA

Centipat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Arkadaşlar Master Yi için taktik verir misiniz ve animasyon iptali neden önemli acaba?

master yi pasifi cift vurus atiyordu sanirim yillar oldu oynamayali. W ile iptal edersen o aradaki vurma efektini iptal edip direkt vuruyor bu durumda 0.5 saniye onceden vuruyorsun.

master yi pasifi cift vurus atiyordu sanirim yillar oldu oynamayali. W ile iptal edersen o aradaki vurma efektini iptal edip direkt vuruyor bu durumda 0.5 saniye onceden vuruyorsun.
Böyle bir şeydi bende oynamıyorum artık ama pek önemli değil. Onun yerine W'yu rakibin güçlü bir vuruşuna karşı kullanmak daha faydalı.

Böyle bir şeydi bende oynamıyorum artık ama pek önemli değil. Onun yerine W'yu rakibin güçlü bir vuruşuna karşı kullanmak daha faydalı.

Teşekkür ederim videolarda görüyordum W iptal olduğunda hemen kill alıyolardı.

Önemli taktikler verebilecek var mı acaba?

Çift vuruşunuzdan önceki vuruşunuzu kullanıp sonra animasyon iptali ile çift vuruş atıp burst hasar çıkarmak için kullanılıyor hocam rakip tepki veremesin ya da düşük canda direk kesmek için.

sezon 8 ve 9 da funnel yaparak master yi rank 1 oldum ve daha yüksek dps çıkarmak için tabii ki çok önemli sinerias izleyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…