Arkadaşlar merhaba. İkinci el aldığım bir sistemde vatan'da toplayan görevli arkadaş zamanında ön paneldeki USB 3.0 kablosunun anakarta bağlanan ucunu kırmış o yüzden bağlayamıyorum. Acaba bu paneli ayrı olarak alabiliyor muyuz? Varsa alan nereden aldığını söyleyebilirse çok sevinirim. Teşekkürler. Resmini ekledim alta. Bunun yerine B450 Tomahawk arkasındaki Type-C girişine USB Hub mı alsam acaba onun hakkında da görüşlerinizi bekliyorum, hangisi daha uygun olur?
Aynı kasadan bende var alınabiliyor yurtdışında fakat kargo parası üründen pahalı Türkiyede böyle ucuz kasaların yedek parçaları yok bir elektronikçide yaptırmaya çalış başka kablo vs taktır
Aynı kasadan bende var alınabiliyor yurtdışında fakat kargo parası üründen pahalı Türkiyede böyle ucuz kasaların yedek parçaları yok bir elektronikçide yaptırmaya çalış başka kablo vs taktır
Arkadaşlar uç şöyle şu anda
Edit: ucun takılacağı yer anakartta sıkıntısız orada bir şey yok ama uç takılmayınca bi araştırdım ve bazı forumlarda bana kırık olduğu söylendi. Kırık duruma da benziyor açıkcası ben de inandım şahsen