MasterBox Lite 5 vs Phanteks P400

MasterBox Lite 5 alırsam soğutma sorunu olur mu? Malzeme kalitesi benim için çok önemli değil. Evde duracak kasa yolculuğa götürmeyeceğim. Kablolama uğraştırır mı? Aralarında çok fazla fark var mı? @105993

Kasanın yan camını açık bırakırsam yeterli olur mu? Çok fazla temper cam takıntım var. Malzeme kalitesi işime yaramaz çünkü evde bekliyecek kasa yolculuğa çıkmıyacağım. Kablolama olayını bilmiyorum. Biraz uğraşırsam yapabilirim diye düşünüyorum. Hava sirkülasyonu ve soğutma olarak aralarında pek çok fark yok diye düşünüyorum.

Kablolama kolaylığı çok işe yarıyor. Kablolar ile savaşmıyorsun. Eğer ben parçaları iyi soğuturum dersen alabilirsin. Bu arada CM tek fanla geliyor. Ayrıyetten fan alman lazım.

Ama kabloları sadece ilk aldığında uğraşıyorsun sonrası kebap. PowerBoost Elegance serisi benim çok hoşuma gitti. Biliyorum çok fazla kalitesiz olduğunu fakat temper cam takıntım var. 4 tane fanı var sizce sessiz çalışır mı? Malzeme kalitesi iyi olması benim için önemli bir faktör değil. Kablolama ilk başta uğraştırır sonra rahat ederim. Fanlar sessiz çalışır mı?

Merhaba, Lite 5 tempered değil, Lite 5 RGB modelimiz tempered.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…