Masterbox MB520 ve SilverStone uyumlu mu?

Ertuğ Eroğlu

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Burada o kadar kişi sıvı soğutma için ısrarla SilverStone pf 240 diyorsa vardır bir bildiği deyip almaya karar verdim, fakat kullanlar veya bilenler mutlaka vardır; bilgisayarın kasası Masterbox MB520, anakart da MSI X570 ve 4 slotta da RAM takılı. Şu an kullandığım Cooler Master 240 Lite çok ses geldiği için değiştiriyorum da acaba SilverStone bu kasaya uyar mı, RAM'lere carpar mı? (Düzeltme Sebebim silverstonun hangısı oldugu yazmamısım özür.. )

Son düzenleme:
Burada o kadar kişi sıvı soğutma için ısrarla SilverStone diyorsa vardır bir bildiği deyip almaya karar verdim, fakat kullanlar veya bilenler mutlaka vardır; bilgisayarın kasası Masterbox MB520, anakart da MSI X570 ve 4 slotta da RAM takılı. Şu an kullandığım Cooler Master 240 Lite çok ses geldiği için değiştiriyorum da acaba SilverStone bu kasaya uyar mı, RAM'lere carpar mı?

Hangi modeli?

Pf240 modelinden bahsediyorsunuz sanırım.

Evet uyumlu.

Ama RAM'ler yüksek profilli ise değme yapabilir, o konuda net bir şey söyleyemem.
evet pf 240 modelini alıcamda ramlerı yazmayı unutmusum g-skilin trident z neo serisi ramlar var acaba ramlere değermı pf240... Şuanda kullandığım coolormaster luqiut 240 lite ama değmıyo silver stone yorumlara gore bıraz daha geniş dedıklerı ıcın meraklandım..
Silver stone pf240 modeli üstadım...

@RPM üstat sen ss pf 240 aldın dımı en son okudugumda almaya kararlıydın aldıysan bı kac sorum olucakta ılk olarak radyatore fanlar takılıyken kac cm oluyo ıkıncısı ıse pompanın sesı nasıl :D

ben PF360 alacağım, ayrıca daha satın almadım, 2 ay sonra alacağım.
Sırf onun 360 lığını almak ıcın kasa bıle değiştiririm :) Ama 2 ay önceden eğer kararın değişmez ise sana hayırlı olsun dıyım şimdiden soğuklukla kullan :)
Sayın yöneticilerimiz ölçtüm biçtim silver stone pf 240 kasaya uyuyo konu kitlene bılır elınıze yuregınıze saglık...

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı