A AsdasFamanas Picopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 7 8 Ekim 2020 #1 MasterBox Lite 5 | Cooler Master kullandığım kasa bu. Kasada fan yuvası veya mesh yok. MasterBox TD500 | Cooler Master bu kasaya geçip üste 1 tane fan eklersem soğutmada büyük etkisi olur mu?
MasterBox Lite 5 | Cooler Master kullandığım kasa bu. Kasada fan yuvası veya mesh yok. MasterBox TD500 | Cooler Master bu kasaya geçip üste 1 tane fan eklersem soğutmada büyük etkisi olur mu?
isoZz Kilopat Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 407 Çözümler 1 8 Ekim 2020 #2 Önünü kesip mesh filtre koy şuanki kasana.
CanDalkılıç Kilopat Katılım 5 Eylül 2014 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci/İngilizce Öğretmenliği/DEU 8 Ekim 2020 #3 Masterbox td 500 görünüşü daha çok hoşuma gidiyor benim ama arkadaşın dediği gibi mesh filtre koyabilirsin.
Masterbox td 500 görünüşü daha çok hoşuma gidiyor benim ama arkadaşın dediği gibi mesh filtre koyabilirsin.
A AsdasFamanas Picopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 7 8 Ekim 2020 #4 CanDalkılıç dedi: Masterbox td 500 görünüşü daha çok hoşuma gidiyor benim ama arkadaşın dediği gibi mesh filtre koyabilirsin. Genişletmek için tıkla... Onu ben de düşündüm ama kasayı satacağım zaman falan sıkıntı olabilir pek dokunmamaktan yanayım kasaya.Artı olarak TD500 White modeli çok daha iyi duruyor Lite 5'ten.
CanDalkılıç dedi: Masterbox td 500 görünüşü daha çok hoşuma gidiyor benim ama arkadaşın dediği gibi mesh filtre koyabilirsin. Genişletmek için tıkla... Onu ben de düşündüm ama kasayı satacağım zaman falan sıkıntı olabilir pek dokunmamaktan yanayım kasaya.Artı olarak TD500 White modeli çok daha iyi duruyor Lite 5'ten.