TheKayn Decapat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2023 #1 Merhaba. Steam'den Papara kartım ile oyun alacakken ödeme yöntemi için Mastercard(BoaCompra)'yı seçtiğimde aşağıdaki sorunla kaşılaşıyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
Merhaba. Steam'den Papara kartım ile oyun alacakken ödeme yöntemi için Mastercard(BoaCompra)'yı seçtiğimde aşağıdaki sorunla kaşılaşıyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
delikarga Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 1.971 Çözümler 27 5 Ağustos 2023 #2 Boacompra değil normal kart ile ödeme seçin. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS TheKayn Decapat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2023 #3 delikarga dedi: BoaCompra değil normal kart ile ödeme seçin. Genişletmek için tıkla... Papara ile ödeme yapacağım. Artı 0 Eksi
delikarga dedi: BoaCompra değil normal kart ile ödeme seçin. Genişletmek için tıkla... Papara ile ödeme yapacağım.
delikarga Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 1.971 Çözümler 27 5 Ağustos 2023 #4 TheKayn dedi: Papara ile ödeme yapacağım. Genişletmek için tıkla... Tamam sorun değil kart ile ödemeyi seçin kart bilgilerini yazıp ödeme yap. Artı 0 Eksi
TheKayn dedi: Papara ile ödeme yapacağım. Genişletmek için tıkla... Tamam sorun değil kart ile ödemeyi seçin kart bilgilerini yazıp ödeme yap.
UserHakan Hectopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 2.560 Makaleler 12 Çözümler 34 Yer Mars 5 Ağustos 2023 #5 TheKayn dedi: Papara ile ödeme yapacağım. Genişletmek için tıkla... Tamam, yine MasterCard seçmen gerek. Artı 0 Eksi
TheKayn dedi: Papara ile ödeme yapacağım. Genişletmek için tıkla... Tamam, yine MasterCard seçmen gerek.
KS KS TheKayn Decapat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2023 #6 UserHakan dedi: Tamam, yine Mastercard seçmen gerek. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim. UserHakan dedi: Tamam, yine Mastercard seçmen gerek. Genişletmek için tıkla... delikarga dedi: Tamam sorun değil kart ile ödemeyi seçin kart bilgilerini yazıp ödeme yap. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler çözüldü. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ağustos 2023 Artı 0 Eksi
UserHakan dedi: Tamam, yine Mastercard seçmen gerek. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim. UserHakan dedi: Tamam, yine Mastercard seçmen gerek. Genişletmek için tıkla... delikarga dedi: Tamam sorun değil kart ile ödemeyi seçin kart bilgilerini yazıp ödeme yap. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler çözüldü.