MasterCase 5 Nasıl?

sıvı soğutmaya müsait değil demişsiniz, ben sistemimenepton 120xl takmayı planlıyorum ve kasam mastercase 5, takamaz mıyım yani?
Mastercase 5 in düz versiyonuna sıvı soğutmalar takılabilir.Ya ön tarafa ya da sıvı soutma tef fanlı ise egzoz fanının olduğu yere sıvı soğutmalar takılabilir.
Örnekleri :
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
: 13. dakikada sıvı soğutmanın nasıl mastercase 5 e monte edildiğini görebilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
: 37 dakika 40. saniyede sıvı soğutma egzoz fanının olduğu yere takılmakta.

sıvı soğutmaya müsait değil demişsiniz, ben sistemimenepton 120xl takmayı planlıyorum ve kasam mastercase 5, takamaz mıyım yani?

Üst kısmı diyorum. Bahsettiğin soğutucu arka tahliye tarafına takılır. Öyleki 100 TL'lik kasanın arkasına bile takarsın. Sıkıntı yok o konuda.

Thermaltake Core X71 Modüler Riing Fanlı FullTower Pencereli Kasa (PSU yok)
Senin yerinde olsam bu kasayı alırdım. Evim müsait değil falan diye düşünmeden bunu alırdım buna da evimde yer açardım. Bu kasayı alırsın ömür boyu kullanırsın ciddiyim yani ileride E-ATX formunda sistem yaparsın bu kasaya kolaylıkla takarsın. Custom sıvı soğutucuların hepsini destekler. Yavaş yavaş da içini 140 mm fan ile doldururdum. Yani alacaksan bu kasayı al bu da modüler. CM MC 5 ile karşılaştırılmayacak kadar fiyat farkı var ama böyle bir bütçe varsa full tower kasa al.

NZXT kasalarına da yönelebilirsin tasarım olarak güzel kasaları mevcut.

Mastercase Pro 5'te kasanın üstüne radyatör monte etmek için bir aparat geliyor. Kutu içeriğinden çıkıyor. Ancak Mastercase 5 modelinde bu aparat ayrıca satılıyor yani kasa içeriğine dahil değil diye biliyorum. Türkiye'de bulunmuyor parçaları yurtdışından alabilirsiniz deniyordu. Sıvı soğutma için de radyatörü kasanın önüne bağlayıp, kasanın önden ve arkadan içeriye hava alıp, yukarıdan dışarı vereceği şekilde monte edebilirsiniz. Ekran kartından çıkan sıcak hava sorun olur mu ama bilmiyorum.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı