MasterCase Maker 5 ve Corsair H115i RGB Pro Montajı

Def2Easyl

Decapat
Daha fazla  
Cooler Master MasterCase Maker 5 kasa sipariş vermiştim. Radyatör desteği max 297 mm yazıyor. Benim aldığım sıvı soğutucunun radyatör uzunluğu 315 mm. Sıvı soğutucuyu kasaya monte edemedim, kasayı iadeye mi göndermem gerek yoksa montaj olur mu? 360 mm destekleyen kasayla değişim talep etsem sıvı soğutucuyu monte edebilir miyim?

Kardeşim araştırmalarım sonucunda ne yazık ki elindeki radyatörü o kasaya takamazsın. 315 mm uzunluğundaki radyatörü desteklemiyor. Kasayı iadeye gönderip şu modele bakmanı isterim. Bu kasaya her türlü uzunluktaki radyatörü takabilirsin.

Önerdiğiniz kasanın 2.5 3.5 yuvaları sabit ise (öyle görünüyor), önden havalandırması zayıf olmaz mı? Kasanın görünüşünü beğendim.

Aynen hocam şu modeli almayı düşünüyorum sığar mı acaba?

Kardeş o modele de sığar. Alabilirsin. Bir sıkıntı yaşamazsın o modelde.

Son düzenleme:
Hocam ben dün denedim de yapamadım. HDD yerini ve Optik sürücü kısmını çıkardım ama yapamadım olmazsa tekrar denerim. Hocam bir de ben şimdi işlemciye termal macun sürdüm. Dünden beri üstünde bir şey olmasın diye Anakartı poşetine koymuştum. Sabah baktım poşeti biraz yapışmış ve hafif poşetteki toz macununu üstünde kalmış. Ben tekrar macunu sileyim mi yoksa üstünde kalsa herhangi bir zarar teşkil eder mi? Diğer arkadaşlara da cevapları için teşekkür ederim. Hocam şimdi baktım da H115i'nin radyatör uzunluğu 280 mm yazıyor.

Son düzenleme:

Termal macunu muhakkak yenileyin, toz-kıl-parmak izi bile olmamalı macun üzerinde-içinde.
Isı iletimini zayıflatma ihtimali olur.
İşlemci yüzeyi ve soğutucu blok yüzeyini de iyice temizleyip saf alkol ile son temizliği yapıp , kuru peçete ile kurutmak ve macunu sonra sürmek iyi olur.

Anladım hocam teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…