Ruhadam Decapat Katılım 30 Aralık 2018 Mesajlar 66 21 Ocak 2019 #1 Arkadaşlar şu kasayı almak istiyorum fakat neredeyse Türkiye'de satışı yok bu yüzden Nanokatolog'dan almayı düşünüyorum; CoolerMaster MasterCase Maker 5T Mid Tower Kasa Sizce kasanın havalandırması yeterli midir ? Görünümü ve çift tarafı cam olması seçmemde etkili oldu ama hava akışı iyi olur mu bilmiyorum. Özelliklerini inceleyerek fikir verecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler. Buda alacağım site; Cooler Master Master MC500Mt Midi-Tower Siyah Metallic Kırmızı MCM-M500T-RH5N-S00 Bilgisayar Kasası - Nanokatalog Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ocak 2019
Arkadaşlar şu kasayı almak istiyorum fakat neredeyse Türkiye'de satışı yok bu yüzden Nanokatolog'dan almayı düşünüyorum; CoolerMaster MasterCase Maker 5T Mid Tower Kasa Sizce kasanın havalandırması yeterli midir ? Görünümü ve çift tarafı cam olması seçmemde etkili oldu ama hava akışı iyi olur mu bilmiyorum. Özelliklerini inceleyerek fikir verecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler. Buda alacağım site; Cooler Master Master MC500Mt Midi-Tower Siyah Metallic Kırmızı MCM-M500T-RH5N-S00 Bilgisayar Kasası - Nanokatalog
Handsome Reis 🎗 Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2016 Mesajlar 7.849 Makaleler 23 Çözümler 20 Yer Antiocheia 21 Ocak 2019 #2 H500 Mesh modeli tercih edilebilir onun yerine.