Mastercase Pro 5'e Ekstra Fan Takmaya Gerek Var mı?

GamerPC2016

Kilopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Mastercase Pro 5 kasa, MSI H170 Gaming M3 anakartım var. İşlemci i7-6700, stok fan kullanmaktayım. Bu kasamda 3 adet kasayla birlikte gelen fan var. Üst bölmesine 2 adet toplam 280mm'lik fan takabilirim.

Bende CORSAIR CO-9050019-WW Air Series SP120 LED Red High Static Pressure 120mm Kasa fanı - inventus bunu veyahut CORSAIR CO-9050017-WLED Air Series AF140 Quiet Edition High Airflow 140mm Beyaz Ledli Kasa fanı - inventus bunu düşünmekteyim, sizce ne yapmalıyım?

Anakartımda yeterli pin girişi var mı onu da bilmiyorum, kullanma kılavuzunda "2x4-pin CPU fan connectors ve 3x4-pin system fan connectors" yazmakta. Kaç boş pin yeri var bilmiyorum tam olarak.

Hocam ben de aynı kasayı kullanıyorum. Ben de toplam 6 adet fan takılı ve arkadaşın dediği gibi güzel toz tutuyor. Tabi ki benim kasa üstte radyatör de 2 adet, önde 3 adet ve son olarak arka da bir adet olmak üzere takılı. Kasa içine ne kadar çok serin hava alınırsa o kadar iyi, bir o kadar da sıcak havanın hızlı atılması gerekiyor.

Anakartınız nedir Hocam ?

Ne kadar çok fan o kadar serinlik. 2 fan içeri hava üflerken 3 fan dışarı atması iyi olur. Toz konusuna gelince bir tane kompresör aldım keyfime bakıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…