Masterkeys Lite L Combo Fare Özellikleri

Makaleler
7
Yakın zamanda CM Masterkeys Lite L Combo klavye ve fare setini aldım. Ürünün her tarafta zibilyon tane incelemesi olmasına rağmen kimse mouseyi düzgün incelememiş. İnceleyen de eksik incelemiş. Ben bu mousenin teknik özelliklerini merak ediyorum. Avago 3050 sensör, 3500 DPI VS. zaten yazıyor her yerde. Benim merak ettiğim İPS VB bilgiler. Avago 3050 60 IPS ve 2000 DPİ yazıyor. Ancak bu fare 3500 DPI. Anlayamadım ki? Hayır fare ayrı da satılmıyor ki özelliklerine bakasın. Bu var :
MasterMouse Lite S | Cooler Master
Bu daha kötü bir fare. Ürün modeli, teknik özellikleri farklı benimki değil.
MasterMouse S | Cooler Master
Bu var bu da benimkinden daha iyi ve ürün modeli gene farklı.
Anlayacağınız ürünün teknik özelliklerini bulabilmiş değilim. Yardımcı olabilecek var mı?

2000 DPI bilgisini nereden öğrendiysen yanlış. Mouse 3500 DPI. Sitesinde de belirtilmiş.

Screenshot_5.png

Sitesinde de adam gibi belirtilmemiş ki inceleyenler bilsin. Switch type ve sensörü yazıp geçmişler.

Klavyeyle öne çıkan bir set. Faresinden çok bir şey beklemeyin, idareten kullanılabilir.

Screenshot_6.png

Merhaba,

AVAGO sitesinden baktığınız IPS değeri doğrudur. DPI firmalara göre farklılık gösterebiliyor. Kimi zaman sınırlandırılıp, kimi zaman arttırabiliyor. Yazılım ve üretim ile alaklı bir durum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı