Masterliquid Lite 240 radyatör soğutucu fan

Icewalk

Megapat
Daha fazla  
Merhaba.

Cooler Master Masterliquid Lite 240 mm sıvı soğutucu kullanıyorum. Ben bu radyatör için fanları değiştirmek istiyorum aklımda bulunan fanlar yine Cooler Master sickleflow 120 ARGB fanlarını düşünüyorum ve aynı şekilde kasa fanları olarak da aynı şekilde kullanmayı planlıyorum. Bu değişim sonrası radyatör soğutması ne kadar etkilenir daha iyiye gider mi yoksa sorunlarla karşılaşır mıyım?

2.5 mmH2o ve 62CFM. Bence yeterli gelecektir. Kendi üzerindeki fanlar 2.3mmH2o ve 67CFM imiş. Benzer değerler, performans sorunu yaşamazsınız. Lakin o soğutucda tek problem fan sesi değil. Pompa sesi de sorunu var.
Evet pompa sesi yapıyor arada sus sesi geliyor içerisinde. İlk zamanlar bir ses çıkarmaya başladı baya gürültülü garantiye gönderdim değişim olarak geldi. Şuan herhangi bir sıkıntı çekmiyorum.
Hocam ARGB olması önemli mi?
Evet ARGB arıyorum.
ARGB zorunlu değilse piyasada Sickleflow'dan daha güçlü fan modelleri mevcut. Sıcaklık değişeceğini sanmıyorum fanların kuvvetleri aynı hemen hemen.
Fanları argb çevirmek için alacağım ve kasa içerisine aynı şekilde bunları yerleştireceğim. Toplam 6 tane sipariş etmeyi planlıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…