Masterliquid ML120l V2 sesli çalışıyor

DragonKnight21

Femtopat
Daha fazla  
Ryzen 5 5600, 16 GB, 480GB NVMe M.2 SSD, RX 6700 XT.
Hazır sisteminize ek olarak; AMD Ryzen 5 5600X 3.70 GHz 6 çekirdek 35MB AM4 7nm işlemci (tray, fansız) ve Cooler Master Masterliquid ML120l V2 RGB 120 mm Intel-AMD uyumlu sıvı soğutucu satın aldım saygılarımla teşekkürler.

Şöyle bir not iletmiştim satın aldığım yere laptoptan kasaya geçtim fakat gece belgesel açıp uyuyan insanım kasa sesi çok zorluyor beni. Sıvı soğutma normalde hazır kasanın içinde yoktu ben de bir kez alıyorum diye eklettim fazladan acaba bu gürültüyü yapan ekstra aldığım sıvı soğutucu mudur? Bu adamlar bunu böyle satıyorsa demek ki yeterli soğutmayı yapıyormuş keşke sıvı soğutmayı almasaydım dedim şu an gürültü yüzünden. Geçici olarak bu sıvı soğutmayı nasıl de-aktif edebilirim gürültünün ondan gelip gelmediğini öğrenmek için? Ya da sizin farklı bir öneriniiz var mıdır? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nasıl bir ses duyuyorsun? Fan sesi mi? Pompa sesi mi?

O soğutucu yeterli gelmez, özellikle o tarz gece rahat uyumak istiyorsan. Bende tek fanlı Cooler Master 120 Lite kullanmıştım gerçekten fazla rahatsız ediyordu. Yani kaliteli bir soğutucu değil sistem için bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı