K KilliGobek Picopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 227 20 Kasım 2020 #1 Ryzen 2600X sahibiyim şu an Be Quiet! BK008 kullanıyorum. Aldığımda kaç derece boşta-yükte oynar? OC falan yapmayı 4.5 GHz yapmayı düşünüyorum. Kaliteli mi? Bu fiyata alınır mı sizce? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Kasım 2020
Ryzen 2600X sahibiyim şu an Be Quiet! BK008 kullanıyorum. Aldığımda kaç derece boşta-yükte oynar? OC falan yapmayı 4.5 GHz yapmayı düşünüyorum. Kaliteli mi? Bu fiyata alınır mı sizce?
A Abdullah Solmaz Hectopat Katılım 16 Kasım 2019 Mesajlar 590 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2020 #2 Alinir.
hawkeyes Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mayıs 2016 Mesajlar 1.293 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2020 #3 Alınır, ama biraz sesli olabilir. Bu fiyata alınca o ses dokunmaz gerçi.
Levoo Megapat Katılım 26 Haziran 2015 Mesajlar 726 Makaleler 2 Çözümler 1 20 Kasım 2020 #4 hawkeyes dedi: Alınır, ama biraz sesli olabilir. Bu fiyata alınca o ses dokunmaz gerçi. Genişletmek için tıkla... V2'de ses sorunlarını düzelttiler diye biliyorum.
hawkeyes dedi: Alınır, ama biraz sesli olabilir. Bu fiyata alınca o ses dokunmaz gerçi. Genişletmek için tıkla... V2'de ses sorunlarını düzelttiler diye biliyorum.
hawkeyes Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mayıs 2016 Mesajlar 1.293 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2020 #5 Levoo dedi: V2'de ses sorunlarını düzelttiler diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Eskisi kadar değil sesi ama hala ses geldiğini duymuştum alanlardan. İlk hali çok kötü onu biliyorum.
Levoo dedi: V2'de ses sorunlarını düzelttiler diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Eskisi kadar değil sesi ama hala ses geldiğini duymuştum alanlardan. İlk hali çok kötü onu biliyorum.
Levoo Megapat Katılım 26 Haziran 2015 Mesajlar 726 Makaleler 2 Çözümler 1 20 Kasım 2020 #6 hawkeyes dedi: Eskisi kadar değil sesi ama hala ses geldiğini duymuştum alanlardan. İlk hali çok kötü onu biliyorum. Genişletmek için tıkla... İlk halini kullanıyorum pek rahatsız olduğum söylenemez ama bana göre hafif de olsa sesi var.
hawkeyes dedi: Eskisi kadar değil sesi ama hala ses geldiğini duymuştum alanlardan. İlk hali çok kötü onu biliyorum. Genişletmek için tıkla... İlk halini kullanıyorum pek rahatsız olduğum söylenemez ama bana göre hafif de olsa sesi var.