Masterset MS120'deki RGB modları Masterkeys Pro L'ye gelecek mi?

Yazılım güncellenmeden bildirileceğini sanmıyorum. @Cooler Master Türkiye

Ancak şöyle bir durum var ki her ikisi de RGB aydınlatmaya sahipken sırf bir modu fazla diye Cherry MX yerine Romer-G anahtarlı klavye alınmaz. Gelse de gelmese de G810 yerine Pro L alınmalı.

Yazılım güncellenmeden bildirileceğini sanmıyorum. @Cooler Master Türkiye

Ancak şöyle bir durum var ki her ikisi de RGB aydınlatmaya sahipken sırf bir modu fazla diye Cherry MX yerine Romer-G anahtarlı klavye alınmaz. Gelse de gelmese de G810 yerine Pro L alınmalı.
Zaten Masterkeys'de daha çok mod ve Equalizer var, ancak çanta ve ARX olduğu için G810 daha gözümün önündeydi.

Önemli olan ekstralar değil klavyenin temel işlevidir ki o da mekanik bir klavyede anahtarlardır. (y)
Ancak Romer-G'ler benim çok hoşuma gitti, o yüzden kararsız kaldım. G810 400 Masterkeys 440TL. İkisinin de anahtarları genel olarak hoşuma gitttiği için (Masterkeys Blue da alabilirim) ek özelliklerden karar verme aşamasındayım. RGB delisi olduğum için o modlar (6 moddu galiba) gelirse direk Masterkeys alırım. Çok teşekkürler.

Merhabalar. Bildiğiniz gibi Masterkeys Pro L'lere güncelleme ile yeni efektler eklenmişti. Masterset'deki kalp atış modu gibi Masterkeys'de olmayan modlar eklenecek mi? Ona göre karar vereceğim G810 ile arasında çünkü RGB benim için çok önemli. Teşekkürler...
@Cooler Master Türkiye
Merhaba, suan icin bir güncelleme bilgisi bize ulasmadı.
Son olarak bu modlar mevcut.
Cooler Master

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı